Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yani şimdiye kadar ben sorun yaşamadım. Az önce gereksiz mesaj sebebiyle ban attılar ama haklılar çünkü bomboş bir şey yazmıştım :D He sadece bir şey var. "Spotify'da bu ay kaç saat müzik dinlediniz" gibi bir konuydu sanırım. Ben de o konuya "0 saat. Karayip Korsanıyım ben Spotify falan kullanmam." yazmıştım. Karayip Korsanları tabii mizahına yazılmıştı ancak 0 saat olduğu doğruydu. Uyarı verdiler dedim 0 saat derken ciddiydim şaka değil ama reddedildi. 1 kere olsun artık ona da göz yumalım :)
 
Bazı Moderatörler işini gerçekten çok iyi yapıyorlar. Ama bazıları da hiç ummadığım, birşey yapmadığım birşey için veya da en ufak birşey için ban atıyorlar. 4 Ay önce iPhone alacak olan birisine yardımcı olmuştum. Durduk yere 1 Ay falan sonra o mesaj yüzünden 1 Saatliğine ban yemiştim. Nedenini de bilmiyordum. Bazen de birileriyle tartışmaya giriyorum, yine ban yiyorum. Sadece o konu da memnun değilim. Ama yazım yanlışı olanlara ban atılmasına karşı değilim. Benim de bu forum sayesinde yazılarım daha iyi oldu. Daha net, açıklayıcı, doğru yazılar yazıyorum. Noktalama işaretlerini hep yanlış kullanırken artık daha doğru kullanmaya başladım. Bu yüzden bu konu hakkında ban atmak bence doğru bir karar.
 
Bu şekilde olduğunu düşünmüyorum mesela ben genelde motosiklet konusunda aktifim bir çok hata olmasına rağmen konular onaylanıyor düzeltilmiyor hepsini şikayet etmiyorum tabiki ama gördükçe rapor kısmından doğrusunu yazıyorum.
 
Ya bir moderator var her mesajımı düzenliyor sağ olsun. Adını unuttum ama profilinde Chaos Shadow vardı.

Hepsi güzel insanlar zaten genelde duygusal değil direkt kurallara göre işlem yapıyorlar o yüzden iyi ya da kötü olduğunu, size göre tabii ki, bilmek için yediğimiz uyarılara bakmamak gerek.
 

Geri
Yukarı