Yok daha çok sinir kazandırıyor.
Bıkmadık. İstemiyorsan sen de okuma, pek de umrumda değil. Git çalış kardeşim. Belki ilerde marangoz falan olup bir baltaya sap olursunuz en azından. Karnınızı siz doyuracaksınız ben sizin karnınızı ya da bir başkası doyurmayacak.
Öyle bir konuşmuşsunuz ki açık lise mezunu olup multimilyoner olmuşsunuz gibi. Ben okuyorum mesela, ayrıca üniversite mezunları işsizleri görüyoruz demeniz de güldürdü beni. En azından okuyoruz ve sizin gibi bilgisiz olmayacağız, genel kültür yok öncelikle, sana şurada iki tane tarih sorusu sorsam, internette aratmadan cevap veremezsin. Bugün muhasebecisin hadi işten çıkarıldın, yarın tamirci olursun ya da garson, akıbetin bile belli değil. Elinde diploma bile yok, diplomasız işçiyi kim ne yapsın? Yarın birgün işsiz kalırsan, sen de geçindirdiğin aile de aç kalır. Sonra diplomasız koşarsın oradan oraya, inşaatlarda çalışırsın. Pek de umrumda değil açıkçası, zahmet edip yazdığım için bile bana teşekkür etmelisin.Ben açık lise mezunuyum çalışıyorum, muhasebe işi yapıyorum. Ev geçindiriyorum ödediğim 3 tane fatura var. Karşındakini tanımadan sallamaya başlamadan önce lafını bil. Okumuş mezun işsizlerin halini görüyoruz siz hala bu klişe cümleyi söyleyip duruyorsunuz. Siz her okumayanı sürünecek sanıyorsunuz galiba.
Konuya hakim olmadığı için "hatalı bilgilendirmeden" ceza veren modları saymıyorum bile.
Öyle bir konuşmuşsunuz ki açık lise mezunu olup multimilyoner olmuşsunuz gibi. Ben okuyorum mesela, ayrıca üniversite mezunları işsizleri görüyoruz demeniz de güldürdü beni. En azından okuyoruz ve sizin gibi bilgisiz olmayacağız, genel kültür yok öncelikle, sana şurada iki tane tarih sorusu sorsam, internette aratmadan cevap veremezsin. Bugün muhasebecisin hadi işten çıkarıldın, yarın tamirci olursun ya da garson, akıbetin bile belli değil. Elinde diploma bile yok, diplomasız işçiyi kim ne yapsın? Yarın birgün işsiz kalırsan, sen de geçindirdiğin aile de aç kalır. Sonra diplomasız koşarsın oradan oraya, inşaatlarda çalışırsın. Pek de umrumda değil açıkçası, zahmet edip yazdığım için bile bana teşekkür etmelisin.
Ben açık lise mezunuyum çalışıyorum, muhasebe işi yapıyorum. Ev geçindiriyorum ödediğim 3 tane fatura var. Karşındakini tanımadan sallamaya başlamadan önce lafını bil. Okumuş mezun işsizlerin halini görüyoruz siz hala bu klişe cümleyi söyleyip duruyorsunuz. Siz her okumayanı sürünecek sanıyorsunuz galiba.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ikinizin de çok ileri gittiği izlenimine kapılıyorum. Birbirinize karşı nefret dolu söylemler kullanıyorsunuz. Ayrıca bu konu altında tartıştığımız mesele forumun durumu, okumak veya okumamak değil. Bence ikiniz de birbirinize yönelttiğiniz odaklarınızı bir kenara bırakıp içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirirseniz eminim daha mantıklı bir tutuma sahip olacaksınız ve kimsenin kalbi daha fazla kırılmayacak
Türkiye'de Üniversite okuyup bu ego'ya sahip olman gerçekten ilginç.Öyle bir konuşmuşsunuz ki açık lise mezunu olup multimilyoner olmuşsunuz gibi. Ben okuyorum mesela, ayrıca üniversite mezunları işsizleri görüyoruz demeniz de güldürdü beni. En azından okuyoruz ve sizin gibi bilgisiz olmayacağız, genel kültür yok öncelikle, sana şurada iki tane tarih sorusu sorsam, internette aratmadan cevap veremezsin. Bugün muhasebecisin hadi işten çıkarıldın, yarın tamirci olursun ya da garson, akıbetin bile belli değil. Elinde diploma bile yok, diplomasız işçiyi kim ne yapsın? Yarın birgün işsiz kalırsan, sen de geçindirdiğin aile de aç kalır. Sonra diplomasız koşarsın oradan oraya, inşaatlarda çalışırsın. Pek de umrumda değil açıkçası, zahmet edip yazdığım için bile bana teşekkür etmelisin.