Technopat Sosyal ortamını gösteriyor!

-Rampage monitör
-Rampage Kasa
-Rampage Güç kaynağı
-O pavyon gibi, göze hoş gözükmeyen RGB fanlar. Muhtemelen çok ses yapıyordur. Gıcırdarlar arada.
-Mekanik hisli Ultra dandik Klavye.
-30 liralık sola seğiren Mouse.
-Çakma Razer Mouspad
-RGB hoparlör? What?
-Masa yeterli genişliğe sahip değil.
-Kasa egzoz fan yeri hava atacak açıklığa sahip değil.
-Ergen bilekliği ve kitapları.
-O poster nedir?
-Hoparlör Jak girişi öne takılmış. Arka da kalsa daha hoş gibi.
-Kapının deliği tıkanmamış.
-Kablolama yok.
-USB Dongle 40 liralık olanlardan. Oyun performansı kötü olur. Arada bir kopar.

S. E HINTON kitapları. Kesin Outsiders vardır orada. O arkada ki Valorant posteriyse hocam odanız bence hiç de kaliteli değil. Hocam affınıza sığınıyorum ama bunları gördükçe kanser oldum, kusacağım resmen.

George Carlin 1984 hariç tabii. Orada bir Stephen King görür oldum gibi. İşte bunlar kalite kokuyor.

@theYagi yetiş hocam dayanamıyorum.
Maalesef yanlış hocam.
Gamepower monitör. (İlk aldığımda emin değildim ama Gamepower beni şaşırttı)
Gamepower'ın yine aldığımda emin olamadığım ama hava akışı çok güzel olan bir kasa.
Klavye ve fare evet kötü, geçici olarak kullanıyorum, diğer klavyem ve farem bozuldu.
Fanların neredeyse hiç sesi yok.
Rampage'nin çok iyi olmayan bir hoparlörü, odada 5+1 ses sistemi var fakat bağlantısı çok zor olacak yapmaya çalıştığımda.
Oda dolu olduğundan ve masa bilgisayardan önce alındığından geniş değil haklısınız.
(Ergen kitabı yoktur)
Bileklik kardeşimin.
Poster Control oyununun.
Öndeki hoparlör jak girişi değil kulaklık için mikrofon ve ses girişi, kasanın arkasına takınca çok geriliyor.
USB Dongle olarak Tenda U3 kullanıyorum, odada Repeater olduğu için aşırı güçlü bir şeye gerek yoktu, internetin tam hızını alıyorum.
Kapı açık olduğu için kapı deliği gözüküyor.
S. E HINTON kitapları. Kesin Outsiders vardır orada. O arkada ki Valorant posteriyse hocam odanız bence hiç de kaliteli değil. Hocam affınıza sığınıyorum ama bunları gördükçe kanser oldum, kusacağım resmen.

George Carlin 1984 hariç tabii. Orada bir Stephen King görür oldum gibi. İşte bunlar kalite kokuyor.
Oradaki S.E Hinton kitabı Outsiders.
Stephen King kitabı da var.

En dağınığı.

Dosya Ekleri

• IMG_20210531_093001.jpg
    IMG_20210531_093001.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20210531_092942.jpg
    IMG_20210531_092942.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20210531_092922.jpg
    IMG_20210531_092922.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 138
-Rampage monitör
-Rampage Kasa
-Rampage Güç kaynağı
-O pavyon gibi, göze hoş gözükmeyen RGB fanlar. Muhtemelen çok ses yapıyordur. Gıcırdarlar arada.
-Mekanik hisli Ultra dandik Klavye.
-30 liralık sola seğiren Mouse.
-Çakma Razer Mouspad
-RGB hoparlör? What?
-Masa yeterli genişliğe sahip değil.
-Kasa egzoz fan yeri hava atacak açıklığa sahip değil.
-Ergen bilekliği ve kitapları.
-O poster nedir?
-Hoparlör Jak girişi öne takılmış. Arka da kalsa daha hoş gibi.
-Kapının deliği tıkanmamış.
-Kablolama yok.
-USB Dongle 40 liralık olanlardan. Oyun performansı kötü olur. Arada bir kopar.

@theYagi yetiş hocam dayanamıyorum.
Bruhhhhhh.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı