Technopat Sosyal üyelerinin GPU'ları

  • Konuyu başlatan 370423
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 851
  • Görüntüleme 43.171
Böyle güzel bir ekran kartında analog çıkış olduğunu görünce aşırı sinirleniyorum, ama olsun. Buna da şükür.
 

Dosya Ekleri

  • asus-rtx-2070-evo-v2-oc-dual-rtx2070-o8g-evo-v2-256-bit-gddr6-8-gb-z.jpg
    asus-rtx-2070-evo-v2-oc-dual-rtx2070-o8g-evo-v2-256-bit-gddr6-8-gb-z.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 86
Boyamayı düşünüyorum kartı tabii sadece soğutmanın üstündeki plastik kısmı, siyah olan yerleri beyaz ile güzel bir şekilde boyayacağım turuncu kısımlar kalcak.

Yapabilirseniz çok güzel olur. Hatta turuncu kısımları da boyasanız başka bir renge çok daha hoş olabilir.
 
Hocam buraya nasıl yazıyorsunuz o kadar kötü sisteminiz var ise?
Kötü derken sadece ETS 2 oynuyorum, onda tuhaf bir şekilde düşük FPS alıyorum.
Hem de sosyale her yerden girilir, @PossibleTurco Windows 98'den bile girmeye çalışıyor.
4 GB RAM, 230W PSU (Everest, işlemci de 95W olduğu için yakında mezara gidecek.), Q8200 (Boşta bile 70 derece.), ve en sağlam parça HD 6570 ile A400 SSD, onlar olmasa hiç bir şey açamam.
G31M anakart var ama sanırım ömrü bitiyor, çünkü bilgisayarı sökünce bir daha zor açılıyor.
İşimi görse yeter diyeceğim ama ETS 2'de niye kasıyorsa artık? NFS 2012 bile kurup oynadım, ama ETS 2'yi düzgün oynattırmıyor, üstelik çamur gibi, @Affansen de aynı şeyleri yaşıyor.
Hatta robloX oynatken bilgisayar kapanıyor.
Yıllardır aynı sorun devam eder durur:
 
Şu anda RX 5700 XT ne kadar ediyor arkadaşlar bileniniz var mı, doğru düzgün hiçbir yerde satılmıyor, satmayı düşünüyorum. Aslında sistemimi komple satmayı düşünüyorum fakat parça parça daha kolay olacak gibi.

 
Laptop kullandığımda bu kart vardı, fazla ısınması dışında gayet yeterliydi hocam, orta ayarlarda CS:GO 130 FPS, Apex Legends, Warzone gibi oyunlar bile oynadım.

Bende Low'da 60 veriyor sınırlama vs kapalı GTA falan 20-25e kadar düştü akıcılığını kaybetti.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı