Technopat Sosyal üyelerinin kullandığı sistemler ve ekipmanlar

Anakart : GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC)
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600
Ram : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO 3600MHz
Ekran kartı : GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC
HDD : SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm
SSD : ADATA 480GB SU630 SATA 3.0
Monitör : Samsung CFG73 24" 144Hz 1ms Freesync QLED VA Curved Gaming Monitör
Kasa : Cooler Master MB520
PSU : Cooler Master 650W 80+
Klavye : Razer Blackwidow Chroma v2
Mouse : Razer Lancehead TE
Headset : Razer Kraken THX Spatial Sound TE

İşlemci:İ5 10210u
Ekran kartı: MX230
Ram:8gb 2666mhz ram
Hafıza: 480 gb ssd
Klavye:philips spk 8274
Mause:Dandik bişe tam modelini bilmiyorum
Kulaklık:İphone kulaklığı

Yazılacak bir tarafı yok ama yine de senin gibi soranlar olduğu için yazayım burayı gösteririz artık sorana. :D
Cevapladığınız için teşekkür ederim. :)
Hani, ekran kartı ve monitör nerede? Almamşsınız desem, monitör olmadan sistemi nasıl kullanabileceksiniz? :D
Yazmayı unutmuşsunuz sanırım. Bu arada, listede hoparlör de yok. Peki kullanmadığınız için mi yazmadınız yoksa yazmayı mı unuttunuz?
-----------
@24099
Sizin kullandığınız sistem ve ekipmanlar nedir? Güvenlik bölümünde öne çıkan bir moderatör olarak sizin kullandığınız sistem ve ekipmanları da merak ediyorum. :)

@24099
Sizin kullandığınız sistem ve ekipmanlar nedir? Güvenlik bölümünde öne çıkan bir moderatör olarak sizin kullandığınız sistem ve ekipmanları da merak ediyorum. :)
Ne diyeyim benimkiler bayağı eski şimdilik :) O yüzden yazmasam da olur herhalde.

Yakında inşallah bir dizüstüne transfer olmayı düşünüyoruz :D

Ne diyeyim benimkiler bayağı eski şimdilik :) O yüzden yazmasam da olur herhalde.

Yakında inşallah bir dizüstüne transfer olmayı düşünüyoruz :D
Yazın yazın. Bir şey olmaz. Eski ise ne kadar eski olabilir ki? Merak ediyorum, yazsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Yeni sistemi temin ederseniz, onu da yazarsanız. :)

İmzamda yazan sistem + ASUS ROG STRIX G531GT BQ002T.

Dizüstü bilgisayarıda Ryzen alacaktım fakat mâlum Intel sağ olsun markaların üst segmentlerine Ryzen koydurtmadığı için TUF almak istemedim, Intel'e kaldık.

İşlemci ve Soğutucusu: AMD Ryzen 5 2600 | Arctic Freezer 34 Esports DUO
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM:
Corsair Vengeance 16GB (2x8) DDR4 3000 Mhz
Ekran Kartı: Asus Rog Strix Geforce GTX 1660 Ti AE
Hafıza: Adata XPG Spectrix S40G RGB 256GB | Crucial BX500 480GB
Güç Kaynağı:
High Power 700W Simplicity 80+
Kasa: Cooler Master HAF 912 M-Tower
Klavye-Fare: Cooler Master Devastator 3
Monitör:
Lenovo 23.6" D24F-10
Hoparlör ve Kulaklık: Logitech Z313 | Thermaltake Tt eSPORTS H100

Dün itibariyle itopyadan Teknoqueen sistemini , yanında gamebooster 144 hz 1ms 24 inch curved monitor , g76k klavye , msi clutch gm11 mouse sipariş verdim. Benim sayılır artık , yazayım dedim. Umarım çok bekletmezler :(

Yazın yazın. Bir şey olmaz. Eski ise ne kadar eski olabilir ki? Merak ediyorum, yazsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Yeni sistemi temin ederseniz, onu da yazarsanız. :)
Bayağı eski :) Zaten neredeyse 1-2 aydır kullanmıyorum kendilerini. Yoksa sorun olacağından değil.

Pentium işlemcisi ve ATi ekran kartı var :D

İleride temin edersem yeni sistemi unutmazsam veya gözümden kaçmazsa yazarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı