Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

Sonuna kadar haklısın. Bu forumda daha ürünü kullanmadan sağdan soldan duyduklarıyla ürün öneren çok büyük bir kitle var. Benim bizzat kullandığım ve sorun yaşamadığım, testlerle desteklediğim ürünleri linç edip, yine sağdan soldan duyma bilgilerle onu alma bunu al diyen başıboş bir kitle var malesef. Bu yüzden ben artık konu açarken yazımın başında belirtiyorum '' kullanmayanlar veya sadece orda burda görenler yorum yapmasın'' gibisinden. Bununla beraber zaten ürün hakkında gerçek bilgisi olanlar kendini kısa, öz ve destekleyici yazımlarıyla belli ediyorlar. Bu yüzden sadece ufaktan fikir almak için danışın, geri kalan inceleme ve elemeleri kendiniz yaparak ürün alın.

Benimde farkettiğim acayip bir sürü psikolojisi hareketi var. Çoğu kişi kulaktan dolma başkasının önerdiğini öneriyor. Sorsan kullanmamıştır gözüyle bile görmemiştir ürünü. Mesela şu sıralar Gamenote diye bir markanın klavye mouse kulaklık furyası var sitede. Bundan 1.5 2 ay önce adını duymadığım marka son zamanlarda herkes satın almış heralde herkes herkese öneriyor hay Allahım. Sorsan 1 kişi bile kullanmamıştır.

Hala daha Samsung SSD'lere güvenemiyorum forumdakiler beğenmiş ama emin değilim.
Bu videoya bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıkıntı yaşadığınız ürünlerden tek Kingston SSD'yi bilirim sıkıntı yaşayanda var yaşamayan da teknoloji şans işidir. Şöyle bir örnek vereyim sistemimde bulunan Sharkoon shpv2 650W PSU'yu 1 senedir kullanmaktayım 3 ay önce arkadaşım sistem topladı onun sisteminde de aynı PSU'yu kullandım oda memnun biz bir sıkıntı yaşamadık. Geçen aylarda arkadaşım aynı PSU'yu alıp sistemine taktı bir veya iki hafta sonra PSU cortladı patladı anlayacanız.

Aynı PSU var bende gayet güzel.

Aynı PSU var bende gayet güzel.
Hocam, sizde sorunsuz olabilir ancak kalitesiz bir ürün. Çünkü iç yapısı 2012 model Corsair VS serisiyle aynı. Yani iç yapısı 9 senelik bir PSU ile aynı. 9 senelik bir PSU'yu kullanıyorsun sayılabilir. Ve korumaları da eksik.

Sadece Office ve Online ders için kullanıyorum patlarsa kasayı bahçede yakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…