Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.645
Konunun tüm mesajlarını okumadım fakat bir de marka diye ürün önerenler var.

"Corsair kardeşim diğerlerine güvenme."
"SteelSeries dostum eSpor maçlarında kullanılıyor."

Böyle gazlara gelip aldığım ürünler sorunlu çıktı.

Logitech G213-Tuş sorunu var.
SteelSeries Rival 310-Kenarındaki yapışkan açıldı.

Asus Tuf H7 7.1-Kulaklığın ses attırma çarkını fulleyince sağ taraftan ses fazla ve sol tarafından az ses gelmesi.

Şuna bakın aldığım gaming çevre ekipmanların hepsinin sorunlu çıkması bana kazık girdi.

Forumlar aracılığıyla bir şeyler almak sizce mantıklı mı? Satın alanların yorumlarını okuyup, videolarını izleyebilirdiniz. Forumda genellikle almadıkları ürünleri öven ya da yere vuran tipler mevcut. Mesela ben sana RTX 3060 modelini öneririm ancak markasını öneremem. Çünkü, kullanmadım. Kullanmadığın ya da test etmediğin bir ürünü önerecek kadar boş yapamam. Geçmiş olsun, bu kadar üründen hepsinde sizin canınızı sıkan problemler yaşamışsınız. Ayrıca gözlerim ürünlerin faturalarını aramadı değil, çünkü bu şekilde konu açarak direkt olarak forum üyelerini hedef almış bulunuyorsunuz. Daha sağlam kanıtlar koyarsanız, güvenilirliğiniz artar.

Forumlar aracılığıyla bir şeyler almak sizce mantıklı mı? Satın alanların yorumlarını okuyup, videolarını izleyebilirdiniz. Forumda genellikle almadıkları ürünleri öven ya da yere vuran tipler mevcut. Mesela ben sana RTX 3060 modelini öneririm ancak markasını öneremem. Çünkü, kullanmadım. Kullanmadığın ya da test etmediğin bir ürünü önerecek kadar boş yapamam. Geçmiş olsun, bu kadar üründen hepsinde sizin canınızı sıkan problemler yaşamışsınız. Ayrıca gözlerim ürünlerin faturalarını aramadı değil, çünkü bu şekilde konu açarak direkt olarak forum üyelerini hedef almış bulunuyorsunuz. Daha sağlam kanıtlar koyarsanız, güvenilirliğiniz artar.
Mesaj sayıma ve foruma kayıt tarihime bak, daha sonra ise bu ürünlerle alakalı mesajlarımı ve konularımı Technopat Sosyal'de arat. Hem listedeki 3 tane ürünün incelemesini yapmıştım ben önceden görsellerle beraber.

Ben önermesem, o önermese yine bir başkası çıkıp önerecek. Burada önerilen ürünlerin çoğunu öneren kişiler kullanmadan önerdi diye sitem etmeye hakkınız yok. Madem o kadar bilgilisiniz gidip kendiniz karşılaştırıp araştırın. Öneren adam bir sürü kaynaktan bilgi çekiyor, kullanıcı yorumlarına bakıyor, muadil ürünleriyle karşılaştırıyor sonra sana öneriyor, sorun çıkınca sorumlu o kişi mi oluyor? O zaman kimse burada ürün önermesin, ama bu seferde neden konuma cevap gelmiyor diye konu açmayın. Tek tek tüm ürünleri alıp kullandıktan sonra öneren birisi yok yani onu unutun.

Ben önermesem, o önermese yine bir başkası çıkıp önerecek. Burada önerilen ürünlerin çoğunu öneren kişiler kullanmadan önerdi diye sitem etmeye hakkınız yok. Madem o kadar bilgilisiniz gidip kendiniz karşılaştırıp araştırın. Öneren adam bir sürü kaynaktan bilgi çekiyor, kullanıcı yorumlarına bakıyor, muadil ürünleriyle karşılaştırıyor sonra sana öneriyor, sorun çıkınca sorumlu o kişi mi oluyor? O zaman kimse burada ürün önermesin, ama bu seferde neden konuma cevap gelmiyor diye konu açmayın. Tek tek tüm ürünleri alıp kullandıktan sonra öneren birisi yok yani onu unutun.
Forumun önerisi dışında araştırma yapıp Bloody G520 kulaklık aldırdım abime, tam test etmesek de mikrofonu dışında gayet iyi bir kulaklığa benziyor. Ek olarak bilgisayar masası da alacağım ceramical diye bir model, o da forumun önerisi dışında. Birkaç tane daha forumun önerisi dışında araştırarak aldığım ürün var ve çoğundan abim de ben de memnunum.

Madem o kadar bilgilisin diyorsun da bin bilsen de bir bilene sorsan işini garantiye almış olursun.

Son düzenleme:
Birşey alacağım zaman kendim araştırıyorum. Belirli bi ürüne karar veriyorum ve son olarak onun kullanıcı yorumlarına bakıyorum herşey olumluysa siparişi veriyorum. Bu şekilde alıp sorun yaşadığım ürün olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı