Technopat Sosyal üyelerinin profilinde yazan yaşlarının gerçek olmaması

Genellikle "Arkadaşım yok" veya "Yalnızım" diyen kişilerin profiline girdiğim de 19-25 aralığında yaşlar gözüküyor fakat bir mesajında birisi 15 yaşındayım diyor. Kişinin profilindeki yaş gerçek yaşı olmak zorunda değil mi?

Ben 16 yaşımdayım ve yaşım da gözüküyordu, ama tartışmaya falan girince insanlar sen daha küçüksün tarzı saçma sapan cümleler kurduğu için kapattım. Bence birçok kişide bu yüzden yaşını büyük gösteriyor.

Öz güveni eksik kişiler yapabiliyor böyle.

Edit: Bende 2 sene erken girmişim.

Ben 16 yaşımdayım ve yaşım da gözüküyordu, ama tartışmaya falan girince insanlar sen daha küçüksün tarzı saçma sapan cümleler kurduğu için kapattım. Bence birçok kişide bu yüzden yaşını büyük gösteriyor.

@495477 dediği gibi öz güven meselesi olduğunu sanmıyorum.

Bende ilk giriş yaparken yaşımı 22 yapmıştım sanırsam. Neden derseniz bazı platformlar 18 yaşından küçükleri almıyor. Bende bu nedenler kendimi büyük göstermiştim. Geçenlerde rapor ettim ve düzelttirdim.

Forumun yaşı yetmiyor. İşin komiği belli bir yaş kitlesinin belli bir kategoriyi işgal edip hayatı içinde el sürmediği cihaz hakkında atıp tutması ayrı bir komiklik.

Gülmekten yarıldım. Sonra bunlardan bahsetmeye başladığım zaman birileri fazla gücenip raporluyor.

Gerçekler acıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı