Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merhaba. Öncelikle aldığınız karar için teşekkür ederim. Ben bu karardan etkilendim mi bilmiyorum ama mantıklı bir karar olmuş.
Ancak iki sorum var.
1- Neden Ocak 2023? Mesela neden Ocak 2025 öncesi değil? Bunu merak ediyorum.
2- Profilimde 2022 ve 2021 tarihlerinde “soru cümlesinin yazımı” ile ilgili iki ayrı uyarı var, bunların affa dahil olup olmadığını anlayamadım.

@kerem325, onun cevabı da burada verilmiş. Anladığım kadarıyla aktif ve hesap açılma tarihi eski olan üyeler, uzun süreli uyarılar almasın diye böyle bir af getirilmiş. Kaç uyarınız var? Merak ettim.

Hocam bari 1 Ocak 2024'ten önce yapsaydınız boşuna bu konulardan uyarı yedimde ama ellerinize sağlık.

@kerem325, 10 uyarınızda uzun süreli uyarı almanız mümkün değil ve aynı hatayı tekrarlamaya devam ettiğiniz sürece Technopat Sosyal Ceza Sistemindeki tabloya göre cezanız katlanarak artıyor. Aynı hatayı tekrarlamamaya devam ettiğiniz sürece sorun yaşayacağınızı zannetmem. Birkaç yıl sonra da belki tekrar af gelebilir, belli olmaz. Yetkili değilim de benim tavsiyem, aynı hatayı elinizden geldiğince tekrarlamamaya devam edin. Sorun yaşamazsınız. Uyarı sayınız da azmış. Mesela benim, en ufak gereksiz mesaj uyarımda 1 haftaya yakın ban yiyordum. Benim açımdan iyi oldu.

Hocam ben da de ekinden bile uyarı yedim size SS atayım isterseniz.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-08_112526971.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Benim uyarım silinmemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…