Genel olarak konusacagim, cogu kisi konu altina dökülüp "zaten gereksiz uyarı veriyordunuz" "yazım kuralı biliyorum da siz TDK mısınız?" gibi serzenişte bulunmuş. Öncelikle, yazım kuralı olmayıp denetlemenin az tutulduğu yerlerin kalitesi belli. İsteyeniniz gidip da gibi forumlara bakabilir, rezalet başlıklar ve kötü usluplarla, birinin ne dediğini anlamanız için yerine göre takla atmanız gerekebilir.
Bu durumu da yerine göre anlayabiliyorum. Üyeyken başlarda benzer düşündüğüm durumlar olmuştu fakat daha sonra başka yerlerle karşılaştırınca, Technopat'ın kalitesini koruyan unsurun bu olduğunu fark ettim. Onun dışında hiçbirimiz keyfi uyarı vermiyor ve veremez. Böyle bir durumda ya ekip arkadaşlarımız ya süpervizör ya da yönetici uyarıyor zaten. Yeri geliyor uyarıları kendi aramızda tartışıyoruz vs. siz bir kişi kafasına göre atıyor geçiyor diye düşünseniz de arkada karar veriliyor. Demek istediğim sadece eleştirmek yerine biraz sorgulamanız. Biz keyfi ban atan kişiler değil, kuralları uygulayan kişileriz sadece. Kuralların dışına çıkmıyoruz olabildiğince.