Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kapsama dahil mi bilmiyorum ama silinmemiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-08-11-25-44-420_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-08-11-25-44-420_com.android.chrome-edit.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 30
@iaxuis, uyarı yemeniz normal. Yazının düzenli ve okunabilir olması adına Technopat Sosyal'de imla kurallarına önem veriliyor.

@iaxuis, uyarı yemeniz normal. Yazının düzenli ve okunabilir olması adına Technopat Sosyal'de imla kurallarına önem veriliyor.

Veriliyor diyorsunuzda her şeye uyarı atılmamalı bence postaya uyarı mesajı atarlar 2. de uyarıyı basarlar ama direk uyarıyı basılıyor. Kullanıcının özellikle benim gibi yeni kişilere bence biraz daha özen gösterilmeli uyarılar konusunda.

@iaxuis, üyelik tarihi yeni olan üyelere illaki inisiyatif gösteriliyordur da sizin üyelik tarihiniz eski. Üyelik tarihiniz 2024. Benim tavsiyem, kuralları bir kez okuyup elinizden geldiğince yazınıza dikkat ettiğiniz sürece uyarı almazsınız, alacağınızı düşünmüyorum. En azından deneyin bir kere.

@iaxuis, üyelik tarihi yeni olan üyelere illaki inisiyatif gösteriliyordur da sizin üyelik tarihiniz eski. Üyelik tarihiniz 2024. benim tavsiyem, kuralları bir kez okuyup elinizden geldiğince yazınıza dikkat ettiğiniz sürece uyarı almazsınız, alacağınızı düşünmüyorum. En azından deneyin bir kere.

Hocam forumda herkes eski 2023 olsam neyde 2024 ortasında açtım hesabı zaten bilgisayar ismini yazdım diye uyarı yedim ondan sonra forumu salmıştım tekrar geleyim dedim bu ekim gibi ondan sonra tekrar değişik kurallardan uyarı yedim.

@iaxuis, dediğim gibi en azından kurallara bir sefer uymaya çalışın. Sonra konuşalım. Bir süre sonra uyarı almadığınızı fark edeceksiniz. Benim uyarı sayım da 81 civarındaydı, 42'ye düştü.

Genel olarak konusacagim, cogu kisi konu altina dökülüp "zaten gereksiz uyarı veriyordunuz" "yazım kuralı biliyorum da siz TDK mısınız?" gibi serzenişte bulunmuş. Öncelikle, yazım kuralı olmayıp denetlemenin az tutulduğu yerlerin kalitesi belli. İsteyeniniz gidip DA gibi forumlara bakabilir, rezalet başlıklar ve kötü usluplarla, birinin ne dediğini anlamanız için yerine göre takla atmanız gerekebilir.

Bu durumu da yerine göre anlayabiliyorum. Üyeyken başlarda benzer düşündüğüm durumlar olmuştu fakat daha sonra başka yerlerle karşılaştırınca, Technopat'ın kalitesini koruyan unsurun bu olduğunu fark ettim. Onun dışında hiçbirimiz keyfi uyarı vermiyor ve veremez. Böyle bir durumda ya ekip arkadaşlarımız ya süpervizör ya da yönetici uyarıyor zaten. Yeri geliyor uyarıları kendi aramızda tartışıyoruz vs. Siz bir kişi kafasına göre atıyor geçiyor diye düşünseniz de arkada karar veriliyor. Demek istediğim sadece eleştirmek yerine biraz sorgulamanız. Biz keyfi ban atan kişiler değil, kuralları uygulayan kişileriz sadece. Kuralların dışına çıkmıyoruz olabildiğince.

@iaxuis, dediğim gibi en azından kurallara bir sefer uymaya çalışın. Sonra konuşalım. Bir süre sonra uyarı almadığınızı fark edeceksiniz. Benim uyarı sayım da 81 civarındaydı, 42'ye düştü.

Siz yazana kadar baktım ucundan dikkat etmeyi deneyeceğim.

Genel olarak konusacagim, cogu kisi konu altina dökülüp "zaten gereksiz uyarı veriyordunuz" "yazım kuralı biliyorum da siz TDK mısınız?" gibi serzenişte bulunmuş. Öncelikle, yazım kuralı olmayıp denetlemenin az tutulduğu yerlerin kalitesi belli. İsteyeniniz gidip da gibi forumlara bakabilir, rezalet başlıklar ve kötü usluplarla, birinin ne dediğini anlamanız için yerine göre takla atmanız gerekebilir.

Bu durumu da yerine göre anlayabiliyorum. Üyeyken başlarda benzer düşündüğüm durumlar olmuştu fakat daha sonra başka yerlerle karşılaştırınca, Technopat'ın kalitesini koruyan unsurun bu olduğunu fark ettim. Onun dışında hiçbirimiz keyfi uyarı vermiyor ve veremez. Böyle bir durumda ya ekip arkadaşlarımız ya süpervizör ya da yönetici uyarıyor zaten. Yeri geliyor uyarıları kendi aramızda tartışıyoruz vs. siz bir kişi kafasına göre atıyor geçiyor diye düşünseniz de arkada karar veriliyor. Demek istediğim sadece eleştirmek yerine biraz sorgulamanız. Biz keyfi ban atan kişiler değil, kuralları uygulayan kişileriz sadece. Kuralların dışına çıkmıyoruz olabildiğince.

Kurallar acayip katı değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı