Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurallar acayip katı değil mi?

Düzenin olması açısından bence şart. Bir süre sonra alıştığınızı fark ediyorsunuz. Forumu kullanan kişiler de katı kurallar olduğu için seviyor burayı. Siz de alıştıktan sonra aslında kuralların katı olmadığını ve gerekli kurallar olduğunu göreceksiniz.

Düzenin olması açısından bence şart. Bir süre sonra alıştığınızı fark ediyorsunuz. Forumu kullanan kişiler de katı kurallar olduğu için seviyor burayı. Siz de alıştıktan sonra aslında kuralların katı olmadığını ve gerekli kurallar olduğunu göreceksiniz.

Anladım hocam.

Bir de sizde konu açtığınız zaman yetkili onay istiyor mu?

Vallahi hocam ayıptır söylemesi arka planda ne olup bitiyor bilmiyorum ama acayip uzun sürüyor ya onaylanması 2 yetkili baktı konuma hala onaylanmadı.
Konunuz silinmiş çünkü korsandan dolayı. Rapor sistemi ile bilgi alabilirsiniz.

Benim uyarılar olduğu gibi duruyor. Rica etsem bir kontrol edebilir misin? Hiç silinmemiş. 2020'den sonra 1 tane uyarım var. Öncekiler duruyor hep.
Emre C müsait olunca bakar. Moderatörlerde eski uyarıları silme yetkisi yok.

Hocam düzgün yazınca da imkanı yok ya.

Konunuz silinmiş çünkü korsandan dolayı. Rapor sistemi ile bilgi alabilirsiniz.

Hocam dogru yapmısımdır umarım dediginizi yaptım da rapor attım size doğru mudur?

İlk uyarıyı bilmemde ikinci silinmemiş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı