Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba sosyal. Uyarı affı için genel konumuz bu olacaktır. 1 Haziran 2021 tarihinde 1 Ocak 2020 tarihinden önce verilen 192.466 yazım/Türkçe uyarılarına af getirmiştik. Bu afla birlikte toplam 372.466 uyarıyı silmiş bulunuyoruz.

Bu afta sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda "gereksiz mesaj" başlıklı uyarılarını da affa dahil ettik.

Bu afta ise 1 Ocak 2023'ten önce verilen:

• Gereksiz mesaj uyarıları,
  • Türkçe/Yazım uyarıları ve onların alt uyarılarını kalıcı olarak sildik.
Toplam 184.000 uyarı silinmiştir. Şu an dikkat etmesine rağmen biriken uyarılardan ötürü uzun süre uyarı alan okurlarımız için bu af oldukça iyi oldu. Tabii ki bu af, uyarılar konusunda yumuşak olacağımız anlamına da gelmiyor, eğer ki kişi hatalarını ısrarla devam ettirirse moderasyon olarak gerekli müdahalede bulunmak durumunda kalacağız. Uyarıların silinmesiyle daha temiz profille devam etmenizi dileriz ve isteriz. Uyarıları silinmeyen varsa bu konu altında belirtebilir. İyi sosyaller.

Merhaba. Öncelikle aldığınız karar için teşekkür ederim. Ben bu karardan etkilendim mi bilmiyorum ama mantıklı bir karar olmuş.
Ancak iki sorum var.
1- Neden Ocak 2023? Mesela neden Ocak 2025 öncesi değil? Bunu merak ediyorum.
2- Profilimde 2022 ve 2021 tarihlerinde “soru cümlesinin yazımı” ile ilgili iki ayrı uyarı var, bunların affa dahil olup olmadığını anlayamadım.

rwxh.JPG

Spesifik bir şey söyleyemem açıkçası. Mesela Gereksiz Mesaj uyarısı biriken çok fazla okurumuz vardı, eskiden bu uyarı türünden çok fazla alıp şimdi özen gösteren, tam sorunuz o değildi ama o uyarı türünü seçmemizin nedeni oydu. Tarih konusuna gelirsek, Technopat 10 yıla aşkındır var. En fazla biriken uyarılardan şikayet eden kişileri göz önünde bulundurduğumuzda 1 Ocak 2023'ten öncesini belirledik.

Tahminime göre, tam olarak emin değilim. 2020, pandemi yılları en fazla uyarı verilen yıllar olabilir.

@kerem325, onun cevabı da burada verilmiş. Anladığım kadarıyla aktif ve hesap açılma tarihi eski olan üyeler, uzun süreli uyarılar almasın diye böyle bir af getirilmiş. Kaç uyarınız var? Merak ettim.

Merhaba sosyal. Uyarı affı için genel konumuz bu olacaktır. 1 Haziran 2021 tarihinde 1 Ocak 2020 tarihinden önce verilen 192.466 yazım/Türkçe uyarılarına af getirmiştik. Bu afla birlikte toplam 372.466 uyarıyı silmiş bulunuyoruz.

Bu afta sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda "gereksiz mesaj" başlıklı uyarılarını da affa dahil ettik.

Bu afta ise 1 Ocak 2023'ten önce verilen:

• Gereksiz mesaj uyarıları,
  • Türkçe/Yazım uyarıları ve onların alt uyarılarını kalıcı olarak sildik.
Toplam 184.000 uyarı silinmiştir. Şu an dikkat etmesine rağmen biriken uyarılardan ötürü uzun süre uyarı alan okurlarımız için bu af oldukça iyi oldu. Tabii ki bu af, uyarılar konusunda yumuşak olacağımız anlamına da gelmiyor, eğer ki kişi hatalarını ısrarla devam ettirirse moderasyon olarak gerekli müdahalede bulunmak durumunda kalacağız. Uyarıların silinmesiyle daha temiz profille devam etmenizi dileriz ve isteriz. Uyarıları silinmeyen varsa bu konu altında belirtebilir. İyi sosyaller.

Hocam bari 1 Ocak 2024'ten önce yapsaydınız boşuna bu konulardan uyarı yedimde ama ellerinize sağlık.

@kerem325, 10 uyarınızda uzun süreli uyarı almanız mümkün değil ve aynı hatayı tekrarlamaya devam ettiğiniz sürece Technopat Sosyal Ceza Sistemindeki tabloya göre cezanız katlanarak artıyor. Aynı hatayı tekrarlamamaya devam ettiğiniz sürece sorun yaşayacağınızı zannetmem. Birkaç yıl sonra da belki tekrar af gelebilir, belli olmaz. Yetkili değilim de benim tavsiyem, aynı hatayı elinizden geldiğince tekrarlamamaya devam edin. Sorun yaşamazsınız. Uyarı sayınız da azmış. Mesela benim, en ufak gereksiz mesaj uyarımda 1 haftaya yakın ban yiyordum. Benim açımdan iyi oldu.

@kerem325, 10 uyarınızda uzun süreli uyarı almanız mümkün değil ve aynı hatayı tekrarlamaya devam ettiğiniz sürece Technopat Sosyal ceza sistemindeki tabloya göre cezanız katlanarak artıyor. Aynı hatayı tekrarlamamaya devam ettiğiniz sürece sorun yaşayacağınızı zannetmem. Birkaç yıl sonra da belki tekrar af gelebilir, belli olmaz. Yetkili değilim de benim tavsiyem, aynı hatayı elinizden geldiğince tekrarlamamaya devam edin. Sorun yaşamazsınız. Uyarı sayınız da azmış. Mesela benim, en ufak gereksiz mesaj uyarımda 1 haftaya yakın ban yiyordum. Benim açımdan iyi oldu.

Hocam ben da de ekinden bile uyarı yedim :D size SS atayım isterseniz.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-08_112526971.png
    resim_2025-02-08_112526971.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Benim uyarım silinmemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı