Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı olmuş zaten bana göre boş şeylere uyarı atılıyordu bu benim fikrim güzel olmuş iyi sosyaller.

Nefes almadan arka arkaya 20-30 paragraf yazan ve noktalama koymayanlara bende tilt oluyorum. Bu arada gerekli gereksiz konu olayına katılıyorum. Konu açarken başlık girince daha önce açılmış konuları öneriyor zaten sistem. Geçen ay aynı konu gün içinde 10 kere filan açıldı. Hepsine aynı cevap verilmiş olmasına rağmen ısrarla açılıyor. Bence gereksiz konular onaylanmasa da olur.

Genel olarak af karşıtıyım ama hayırlısı olsun.

Ben 8 ekim 2023 de hesabı açmışım. Bende bir değişiklik yok ama bence iyi olmuş hayırlı olsun.

Moderasyon ekibinizde başlığı doğru kategorize edemeyen kişinin vermiş olduğu uyarı ve bu uyarıyı siz kendi sorgunuzda bulamadığınız için affa girememiş. 10 dakikalık ban atmıştı kendisi. Uyarı puanı yoktu zaten bu uyarı içerisinde. Hani burada bilgi aktarımı yapan kişilere bu şekilde atılan keyfi kısıtlamalar insanın canını sıkıyor 10 dakika bile olsa. Sırf bu sebepten dolayı forumu bıraktım ara ara rehber tadında inceleme çekiyorum açtığım konuda da soran olursa detaylıca yardımcı oluyorum. Açık sözlü olduğum için yediğim uyarıları saymıyorum bile hadi onlar benim hatam olsun.

Geçen bir tane mesaja random attığım için 1 saat ban yedim bence biraz gereksiz bu kadar darboğaz etmeseniz?

10 sene olmuş buraya üye olduğum. Yıllardan beri de girerim yardım isterim, yardım ederim severim yani fakat biraz fazla gözünüzde büyütüyorsunuz bu işleri sayın mod'lar yöneticiler artık her neyse.

Platformunuzu küçümsemek gibi bir amacım yok 10 yıldır üyeyim görüldüğü üzere buradaki birçok kişi 10 yıl önce 10 yaşında değildir sanırım fakat ne bu yok cezalarmış afmış bilmemneymiş. Kurallar olur onu duyurursun, temiz tutmak istiyorsan da profile mesaj gönderirsin dikkat ediniz diye olur biter.

Burası zaten bir forum alakasız mesaj atanlar olabilir, çoluk çocuk dolu burası. Telefondan giriliyor, büyük harf unutuluyor vs. bu kadar kasmayın.

O kadar kasacaksanız kapalı üyelik sistemi yapın belirli bir cemiyet kendi halinde takılsın diğerleri sadece okusun. Benim üyeliğimi silsen ne olacak 2 dakika sonra yeni üyelik açar girerim yani.

Neyse, Allah'tan ben öğrenciyken Türkçe netlerim 37 38'in altına düşmezdi. Bu mesajı da ince eleyip öyle hazırladım. Af da zaten meşhur şu aralar memlekette moda biliyorsunuz iyi olmuş sizinki de

Geçen bir tane mesaja random attığım için 1 saat ban yedim bence biraz gereksiz bu kadar darboğaz etmeseniz?

Haklısınız hocam maalesef bende de saçma şeylerden uyarı yedim sürekli.

Technopat'ta ticari bir faaliyetim olmadığı için önemli değil. Bu konuyla birlikte profilimdeki uyarılara ilk defa bakmış oldum ama madem bir af çıkarıyorsunuz tam çıkarın da herkes temiz sayfa açmış olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…