Nefes almadan arka arkaya 20-30 paragraf yazan ve noktalama koymayanlara bende tilt oluyorum. Bu arada gerekli gereksiz konu olayına katılıyorum. Konu açarken başlık girince daha önce açılmış konuları öneriyor zaten sistem. Geçen ay aynı konu gün içinde 10 kere filan açıldı. Hepsine aynı cevap verilmiş olmasına rağmen ısrarla açılıyor. Bence gereksiz konular onaylanmasa da olur.Siz bir de konuları açarken gerekli mi gereksiz mi görseniz. Bugün bir konu geldi ama bir kelimenin hangi cümleye ait olduğunu bilemedim o yüzden noktayı nereye koyacağımı şaştım. Kendisi koysa bu kadar saçma bir durum oluşmazdı. Belki demek istediğinden farklı bir şey yapmış oldum.
Canım sıkılıyor böyle durumlara düştükçe ki forumdaki mesajlarda da benzer durum açıkça belli oluyor. Şu birden fazla cümlenin tek cümle gibi yazılması 10 konudan 7'sine bile verilir de iyi niyetli olmaya çalışıyoruz, ona göre belli kendi içimizde bildiğimiz farklı kriterlerimiz bile var. Hatta böyle böyle verilmeyen bir sürü uyarı da var ona rağmen binlerce uyarı silindi. Gerçekten birbirimizi anlıyor muyuz ki öyle?
Merhaba sosyal. Uyarı affı için genel konumuz bu olacaktır. 1 Haziran 2021 tarihinde 1 Ocak 2020 tarihinden önce verilen 192.466 yazım/Türkçe uyarılarına af getirmiştik. Bu afla birlikte toplam 372.466 uyarıyı silmiş bulunuyoruz.
Technopat'ta uyarılara af gelebilir mi?
Sanmıyorum. Uyarı tablosunun bir anlamı kalmaz. Aslında uyarılar gözden geçirilip gereksiz şekilde verilenler silinse hoş olurdu ama onu yapacak vakit yok.www.technopat.net
Bu afta sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda "gereksiz mesaj" başlıklı uyarılarını da affa dahil ettik.
Bu afta ise 1 Ocak 2023'ten önce verilen:
Toplam 184.000 uyarı silinmiştir. Şu an dikkat etmesine rağmen biriken uyarılardan ötürü uzun süre uyarı alan okurlarımız için bu af oldukça iyi oldu. Tabii ki bu af, uyarılar konusunda yumuşak olacağımız anlamına da gelmiyor, eğer ki kişi hatalarını ısrarla devam ettirirse moderasyon olarak gerekli müdahalede bulunmak durumunda kalacağız. Uyarıların silinmesiyle daha temiz profille devam etmenizi dileriz ve isteriz. Uyarıları silinmeyen varsa bu konu altında belirtebilir. İyi sosyaller.
- Gereksiz mesaj uyarıları,
- Türkçe/Yazım uyarıları ve onların alt uyarılarını kalıcı olarak sildik.
Geçen bir tane mesaja random attığım için 1 saat ban yedim bence biraz gereksiz bu kadar darboğaz etmeseniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.