Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Samsung'un yeni Bada işletim sistemini satın alan kullanıcılar anlaşılan Android'i daha çok beğeniyorlar. Bada forumlarında toplanan kullanıcılar daha şimdiden Android geliştirenler için bağış yapacaklarını açıklıyorlar. Öte yandan S8500 Wave'e Android desteği için bir grup çalışmalara başladı...
Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone ile Türkiye’nin öncü ve lider otomotiv üreticisi Tofaş, Türkiye’de bir “ilk”e imza atarak, Türkiye’nin bir kurum için geliştirilmiş en kapsamlı sabit ve mobil iletişim yakınsama çözümünü hayata geçirdiler. Tofaş’ın tüm kurum içi mobil telefon...
2012’ye hızlı bir başlangıç yapan Turkcell, Türkiye’deki ve yurtdışı iştiraklerindeki güçlü performansıyla gelirlerini %12 artırdı. Yeni... Daha fazlası...
Yahu sana DirectX 11 diyorum, DirectCompute diyorum, OpenCL diyorum, AeroShake, AeroPeak diyorum, sen hala gelmiş bana taş devrinden bahsediyorsun. Üstüne üstlük bir de oyuncuyum diye geçiniyorsun. Bi’ kere unut XP’yi. 2002’de çıkan işletim sistemini kurmuşsun, ondan sonra gelmişsin 2009’da...
E-posta kutumuza sizlerden gelen extreme sistem tavsiyesi istekleri ve yeni çıkan LGA 1366 mimarisinin de etkisiyle bu ay sizlere bir Süper PC rehberi hazırlama gereği duyduk. Kesenin ağzını sonuna kadar açmanıza hatta yırtmanıza neden olacak bu sistem sizi üç yıl boyunca başka bilgisayar...