Technopat Sosyal'de admin olmak için mail atmanız yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen bir yanlış anlaşılma olmuştur. Ben başka hiçbir sitede (ülkemizde) bu kadar bilgili yönetici görmedim.

Bilgili ve küstah olmayan mod mevcut. Zamanında eski modların bayağı yardımı olmuştur. Bana hep küstah olmayanlar geldi var mıdır vardır herhalde.

İlk iş yarın okul çıkışı Technopat'a mail atmam gerek, moderatör olacağım.

Bilgili ve küstah olmayan mod mevcut. Zamanında eski modların bayağı yardımı olmuştur.
Bir mod konuya gelip tartışmaya katılmıştı, mesajları silip, ban falan atıyordu; Mesajım silinince şaşırmamıştım. 😀
Moderatörler de bizlerle eğleniyor arada bir. 😂

Bir mod konuya gelip tartışmaya katılmıştı, mesajları silip, ban falan atıyordu; mesajım silinince şaşırmamıştım. 😀
Moderatörler de bizlerle eğleniyor arada bir. 😂

Ben bir tanesine çok sinir olmuştum itiraz ettim ama kabul edilmedi. O konuda hakkımı ispatlayabilirim boşuna ceza verildi.

Bilgili ve küstah olmayan mod mevcut. Zamanında eski modların bayağı yardımı olmuştur.

Bir ara küfür eder gibi cevap veren, zorla cevap yazdırılıyormuş izlenimi veren biri vardı. Moderatör müydü hatırlamıyorum (ismini vermem ama herkesin aklına bir kişi geliyor tabii). Ben beyefendinin başka forumlardaki nazik nazik cevaplarına da denk gelmiştim zamanında, garezi Technopat'aymış demek. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara küfür eder gibi cevap veren, zorla cevap yazdırılıyormuş izlenimi veren biri vardı. Moderatör müydü hatırlamıyorum (ismini vermem ama herkesin aklına bir kişi geliyor tabii). Ben beyefendinin başka forumlardaki nazik nazik cevaplarına da denk gelmiştim zamanında, garezi Technopat'aymış demek. :D

Bana hepsi iyiyd,i modluk için yalakalık yapıyor anlaşılmasın. Ben geçenlerde başka forumda küstah gördüm benim bilgi birikimimi sorguluyor. Şikayet ettim başka moderatör onu destekliyordu. Sinir oldum.
Arada bir oluyor öyle şeyler.
Ben de geniş kapsamlı olan gereksiz mesaj ve üslup engelinden haz etmiyorum.
Kabaca, konu sahibi Defender ile tarama yapmış ve memnun değil ben de Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.

Mesaj kabaca konu sahibi Defender ile tarama yapmış memnun değil bende Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.
Öyle konulara mesaj atmayacaksın ya da troll yorumlar yapacaksın.
Adam mousepad falan sorup ölçü veriyor, bana ürün önerin diyor. 😀?

Mesaj kabaca konu sahibi Defender ile tarama yapmış memnun değil bende Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.
1644953549903.png

1644953711826.png
👏👏
Yeter diye düşünüyorum. Ayrıca yazdığım bilgi ise Steam'de yazıyor ve Steam diye yazdım o konuda. Sırf bunun için desteğe yazdım ve mesaj geldi. Neyse, yine bunda inisiyatif kullanılıp hepsine 3 saat verilmiş.😓😓:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı