Technopat Sosyal'de admin olmak için mail atmanız yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de sırf mail attın diye moderatörlük alınıyor mu? Öyle bir şey var mı? Ben böyle bir şey görmedim. Gören varsa söylesin. Moderatör olmak o kadar kolay bir şey değil.

@Emre C Ooo bu beklenmedik hizmete garipsedim teşekkürler.

Mesela ben bunun hakkında konu açmak istemedim. Fx6300 MacOS High Sierra kurulm hatasını çok alınca vazgeçip, Clover ile kuracaktım ama ikisinin arasında performans farkı olur mu diye soracaktım ki yarım yamalak bilgisayarın başında beklerken ban yemişim.

1 günün 5 gün olduğu bir yerden mi bağlanıyorsunuz, yoksa haklı çıkmak için yalan mı söylüyorsunuz?
Diğer banlarımla karıştırmışım. Yemiş miyim yemişim, mesaj hakkım da elimden alındığına göre pek bir fark yok.

-----

Şu konuya da göz atmanızı öneririm. Eskiden beri burada olup, olan bitenden haberdarım.

İyi de sırf mail attın diye moderatörlük alınıyor mu? Öyle bir şey var mı? Ben böyle bir şey görmedim. Gören varsa söylesin. Moderatör olmak o kadar kolay bir şey değil.
Olmak istedim. Şuan attığım maili arıyorum ama bulamadım. Derslerim yüzünden vazgeçtim.

Mail atınca moderatör alıyorlar diyor, bu yanlış bilgiye nereden nasıl ulaştı? Merak ediyorum.

Çok da extrem istekleri yok. Burada takılan birisi olup en azından bir katagoride bilgi sahibi olmak gerekli. Sizden CEO, sertifika sahibi yada o tarz şeyler istenmiyor.

Başka konudan taşınarak ileride ibretlik diye bakılsın diye oluşturulduğunu düşündüğüm bir konu.

Lafla peynir gemisi yürümez diyorum.
Baktım da hepiniz 1 yerine 5 yazmama takılmışsınız? Sonuçta ban yendiği zaman yetkileriniz elinizden alınıyor. Bana göre 1 gün yesem ne 5 gün yesem ne zaten Technopat macOS konusunda çok zayıf bir forum. O bandan sonra eski usül yöntemime dönmek zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Aynı şeyin lacivertini size örneklerle açıklayayım.

Bir konu açılıyor, bu konuda GTA 5'te 0xc0007b hatası aldığını belirtiyor konu sahibi, konunun sonuna da "Bir de mavi ekran hatası alıyorum bunun için de yardımcı olur musunuz?" yazıyor. Şimdi bu konuya ben 0xc007b hatası diye giriyorum, sonunda mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum tek bir konuda iki farklı soruyu cevaplamak doğru olmaz, sorunu çözmek de karışıklık yaratır.

0x0007b için Process Monitör isteyeceğim, mavi ekran için ise Minidump. İkisinin de farklı kategorileri var, sorunların farklı nedenleri olabilir. Bu ikisi ayrı konularda ayrı ayrı ilgilenilmesi, çözülmesi gerekiyor.

Şimdi sizin uyarınıza gelince, ben konuya OpenCore imajı için giriyorum sonuna ek olarak ayrı bir soru sıkıştırmışsınız bu kurallara uygun değil. İlk olarak uyum konusunu sonra ona göre imaj konusunu açabilirdiniz.

Zaten şu konudan anlıyorum diye yalan da atsanız alıyorlar.
Bu gibi cümlelerinizin de hoş olmadığını belirteyim.

Şu konuya da göz atmanızı öneririm.
Göz atacağım.

Valla ben bile uzun süredir Technopat moderasyonundan memnunum. Sorun olduğunda veya yanlış aldığımı düşündüğüm cezalarda rapor sistemini kullanarak moderasyonla iletişime geçtiğimde birçok defa sorunumu çözdüler. Bence iyi çalışıyorlar, konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.

Öyle olsaydı şu an moderatör olurdunuz, değil mi hocam? :)
Aslında şimdi ararken gönderilmiş bir mail buldum ama silinmiş şekilde içeriği. Büyük ihtimal bu ama 2021 ilk sezonunda başvurmuştum ama daha sonra vazgeçmiştim, sorduğumda çok zaman götürdüğü söylenmişti.

Vallahi ben bile uzun süredir Technopat moderasyonundan memnunum. Sorun olduğunda veya yanlış aldığımı düşündüğüm cezalarda rapor sistemini kullanarak moderasyonla iletişime geçtiğimde birçok defa sorunumu çözdüler. Bence iyi çalışıyorlar, konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.

Sorun moderatörler değil aslında (sorunları da var). Mesela adam "Hangi diske Windows'u kurayim?" diyor, bütün diski sil diyorlar. Önemli bilgisi varsa o adamın bütün bilgileri gidecek bilse de dalgınlığından dolayı gidecek, bu tip mesajlardan dolayı tartışma çıkabiliyor. Bir de aynı cevabı 1'den fazla yazmam gerekiyor ama ceza alacağım için yazmıyorum. Karşımdaki aynı soruyu farklı yoldan soruyor çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
Basligi gorunce "E-Mail adresi nerede?" diye bagiran arkadaslarimiza bir saygi durusu.

Hazır herkes ayrı telden çalıyorken ben de şu konuyu sorayım. Çünkü konudaki klasik moderatör - kullanıcı tartışması. İlk değil, son da olmayacak. Bu nedenle vakit harcamaya gerek yok diye düşünüyorum.

1644951892072.png

Birini moderatör veya Sosyal Tayfı seçebilecek olgunluğa sahip değilsiniz, işin özü bu.

Bu arkadaşa karşı bir şey yapıldı mı çok merak ediyorum. Konuda zaten kullanıcılar tarafından gerekli cevaplar verilmiş, ancak ben bir aksiyon alındı mı, onu merak ediyorum.

@Emre C Ooo bu beklenmedik hizmete garipsedim teşekkürler.

Beklenmedik bir hizmet değil, olması gereken. Bir yetkiliye karşı olmayan bir durumu olmuş gibi gösterirsen, gerekli cevabı verir tabii ki.

Dediğim gibi böyle konu ve kullanıcı tiplerinin onlarcasını görüp uğraştığım için kayda değer bile gelmiyor. Bir yönetici görünce atladım hemen, mesajımı ayrı konuya da dönüştürebilirsiniz, sorun değil.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı