Technopat Sosyal'de admin olmak için mail atmanız yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok garip ya herkes bir birinin açığını arıyor. Ne bileyim eskiden böyle değildi. Şimdi yanlışlıkla farklı bir şey yazsanız bilmeden ona bile atlıyorlar. Bak açıkladım demekki olay bana çullandıkları kadar değilmiş.

Meydan dayağı sanki anasını gelin beyler varsa daha vuracak bekliyorum.

Bu arada troll olayı kafama yattı hocam :D @T21
Yanlış anlaşılma olmasın ben sizin adınıza söylemedim. Genel anlamda ben de troll konuları veya konudan bir haber olduğu halde bilmediği şeye yazanları raporluyorum ama pek etkisi bazen olmuyor gibi.
Haklısınız.

Ben ilk üye olduğumda "sinek şaplağı" ile vuruyorlardı en ufak hatada. Şimdi yine buralar rahat. Hatta fazla bile rahat kurallar açısından. İnsanların alınganlığı konusunda bir şey diyemem. Kin güderek görev yapanlar varsa bir şey diyemem ama ben son yıllarda görmedim. Olursa o zaman sıkıntı vardır derim.

Konuyla doğrudan da olmasa dolaylı bir yorum yapmak istiyorum. Dini, felsefi konular dönem dönem gündeme geliyor ve onlarca sayfa yorumla dolabiliyor. Yönetimde istisnalar da var ancak şöyle ki; bir üye insanların dini inancını veya veya buna bağlı olarak yaşantı biçimini acımasızca eleştirip yerden yere vururken, “din gereksiz, din saçma geliyor” diyebilirken. Bu tür yorumlara karşı gelen eleştirilere direkt müdahale edilebiliyor, engellenebiliyor.
Keza; tekrara düşmek istemem ancak yakın bir tarihte de dini/felsefi bir konu açılmıştı. Konu sahibi dini görüşleri gereksiz saçma bulduğunu ifade ediyordu. Ben de konunun gereksiz/boş bir konu olduğu belirtir bir yorum attım ancak uyarı aldım 😁
Daha önceden de 3-4 kez başıma geldiği için dile getirmek istiyorum; bazı moderatörler, kendilerine veya site yönetimine karşı açılmak istenen eleştirel konuları direkt olarak kapatabiliyor.

Eleştiriye tahammülünüz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı