Bir mod konuya gelip tartışmaya katılmıştı, mesajları silip, ban falan atıyordu; Mesajım silinince şaşırmamıştım.
Moderatörler de bizlerle eğleniyor arada bir.
Bir mod konuya gelip tartışmaya katılmıştı, mesajları silip, ban falan atıyordu; mesajım silinince şaşırmamıştım.
Moderatörler de bizlerle eğleniyor arada bir.
Bir ara küfür eder gibi cevap veren, zorla cevap yazdırılıyormuş izlenimi veren biri vardı. Moderatör müydü hatırlamıyorum (ismini vermem ama herkesin aklına bir kişi geliyor tabii). Ben beyefendinin başka forumlardaki nazik nazik cevaplarına da denk gelmiştim zamanında, garezi Technopat'aymış demek.
Bir ara küfür eder gibi cevap veren, zorla cevap yazdırılıyormuş izlenimi veren biri vardı. Moderatör müydü hatırlamıyorum (ismini vermem ama herkesin aklına bir kişi geliyor tabii). Ben beyefendinin başka forumlardaki nazik nazik cevaplarına da denk gelmiştim zamanında, garezi Technopat'aymış demek.
Bana hepsi iyiyd,i modluk için yalakalık yapıyor anlaşılmasın. Ben geçenlerde başka forumda küstah gördüm benim bilgi birikimimi sorguluyor. Şikayet ettim başka moderatör onu destekliyordu. Sinir oldum.
Kabaca, konu sahibi Defender ile tarama yapmış ve memnun değil ben de Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.
Mesaj kabaca konu sahibi Defender ile tarama yapmış memnun değil bende Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.
Mesaj kabaca konu sahibi Defender ile tarama yapmış memnun değil bende Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap dedim. Yanlış bilgi yapıştırmışlar sinir olmuştum o gün.
Yeter diye düşünüyorum. Ayrıca yazdığım bilgi ise Steam'de yazıyor ve Steam diye yazdım o konuda. Sırf bunun için desteğe yazdım ve mesaj geldi. Neyse, yine bunda inisiyatif kullanılıp hepsine 3 saat verilmiş.