Haydi bakalım. 50K görüntelenen var mıdır?![]()
Böyle bir konu neden kaldırılmamış? ibret olsun diye mi?
1M ne yahu? var mıdır 2M?Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
1M ne yahu? Var mıdır 2M?
Özür dileyince mi kaldıracaklar?Hala İstanbul'a gidip özür dilememiş sanırım.
Özür dileyince mi kaldıracaklar?
Sizde sanırım insan mıknatısı var. Hepsi bayağı görüntülenmiş.Aslında benim birden fazla konum var, atabildiğimi atayım.
Hayatımda dönüm noktası olan bir olay
Bir konuya uzun olarak yazmıştım. Sonra neden konusunu açmıyorum dedim ve açmaya karar verdim. Bana bu yazıyı yazmada ilham veren konu: Birini üzdüğünüz için pişman oldunuz mu? Aradan 10 sene geçtiği için anlatmamda bir problem oluşacağını düşünmüyorum. Benim hayatımdaki dönüm noktalarımdan...www.technopat.net
Bu saatte neden uyumadın?
Bu saatte neden uyumadın? Sizi uyutmayan şey nedir, gelin biraz konuşalım.www.technopat.net
Otobüste bir kız yaşlı bireye yer vermediği için küfür yedi
Bugün otobüse bindim, otobüse bindiğimde bir tane kız oturuyordu. Yaşlı bir birey geldi, kendisine yer vermediği için kıza küfür etti. Ondan sonra çevredekiler de kıza bağırdı falan "sen nasıl bireysin, karşındaki yaşlı bir birey. Yer vermemeye utanmıyor musun?" falan şeklinde kızın üstüne...www.technopat.net
Yaşlı insanlara saygı duymuyorum
Bu konu birini hedef göstermek, kışkırtma, nefret vs. gibi amaçlardan oluşturulmamıştır. Konudaki düşüncelerin hepsi öznel düşüncelerdir, tartışma konusudur. Kimseyi kin ve nefrete itme gibi bir amacım yok. Konu başlığında da okuduğunuz üzere yaşlı insanlara saygı duymuyorum, şimdi düşüncelerim...www.technopat.net
Çözüldü: Amazon'da gümrük vergisi var mı?
@joshamwerk, Amazon'da gümrük vergisi olayı oluyor mu? Daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan, bilemiyorum. Oradan sipariş vermeyi düşünüyorum.www.technopat.net
Çözüldü: İş Bankası kredi kartı nasıl iptal edilir?
İş Bankası kredi kartını iptal etmek istiyorum. İptal için müşteri hizmetlerini aradım, iptal edeceklerini belirttiler ancak hâlâ uygulamada kredi kartı gözüküyor. Bir sorun olur mu? @Utku Girgin. İptal işlemi olmuş mudur?www.technopat.net
Çözüldü: Papara'ya kayyum atanması sonrası banka işlemleri yapılabiliyor mu?
Arkadaşlar, Papara şirketine kayyum atandı. Kayyum atanması sonrası banka işlemleri yapılabiliyor mu? Temassız harcama, başka bir hesaba para göndermek gibi.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.