- Makaleler
- 3
Valla yazacak çok şey varda yeri burası değil. Bu kadar diyeyim siz anlayınBen şok![]()
Valla yazacak çok şey varda yeri burası değil. Bu kadar diyeyim siz anlayınBen şok![]()
SenceBu arada bu uyarı gerçek mi?
Gerçek, şu an kaldırıldı sanırım.Bu arada bu uyarı gerçek mi?
Sanırım ikimizde böyle hissediyoruz.Ben şu an sadece kadın moderatöre odaklandım.
Bu arada bu uyarı gerçek mi?
Bir ara o uyarı geri gelsin falan demişlerdi galiba ondan sordum.Değil, montaj. Ben de çekmiştim aynısını: Eki Görüntüle 634134
Bir arkadaş bu uyarıyı aldığını söylüyordu, trollendim o zaman.Değil, montaj. Ben de çekmiştim aynısını: Eki Görüntüle 634134
Hocam böyle bir şeyin bu forumda olma ihtimali yok zaten, aşağılayıcı bir ceza olur. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım konu kilit yiyebilir.Bir arkadaş bu uyarıyı aldığını söylüyordu, trollendim o zaman.
@SkyRose Aynen hocam ben de görmüştüm o yazıyı.
Recep Baltaş'ın bu yazısını görmediniz sanırım.Hocam böyle bir şeyin bu forumda olma ihtimali yok zaten, aşağılayıcı bir ceza olur. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım konu kilit yiyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.