Pokemon Ferhat
Centipat
Hocam öyle bir yazmışsınız ki, okuyan da 10 tane cinsiyet var sanacak.Buralarda erkek dışında bir cinsiyet görmek bile şaşırtıcı.

Hocam öyle bir yazmışsınız ki, okuyan da 10 tane cinsiyet var sanacak.Buralarda erkek dışında bir cinsiyet görmek bile şaşırtıcı.
Hocam karşı cins farklı tür hayvan gibi karşılanıyor ülkemizde, aynı şey bende de var, okul komple erkek olunca ister istemez oluyor@Mistofaşo lancer evo hocam yağcılar da inecek var. Bu kadar korkmayın.
Şaka mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben kızım. Hakkaten toplasak 10 tane kız etmez.Hadi kızlar, sayımız belli olsun![]()
Bir dakika. Ne?! Kadın olduğunu düşünmemiştim hiç! Şoktayım şu an.Hadi kızlar, sayımız belli olsun![]()
Bu sene dershaneye gideceğim 2 sene sonra üniversite inşaallah, yavaş yavaş alışacağız artıkHocam karşı cins farklı tür hayvan gibi karşılanıyor ülkemizde, aynı şey bende de var, okul komple erkek olunca ister istemez oluyor![]()
Sanmam, böyle bir seçenek yok, hadi konuyu moderatör açsa neyse derdimErkekler kız düşürmek için mi Technopat'a üye oluyor?
Arkadaşlar, fark ettiniz mi kızların sayısı az olsa da açtıkları konular çok fazla cevap alıyor? Yani saçma bir konu olsa bile kızlara mutlaka cevap vermek zorundaymış gibi hissedenler var.www.technopat.net
Açıklayın bakayım? Yoksa konu sahibinin amaçlı bu mu. (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.