Çevrenizde hiç mi kız olmadı? Şahsen arkadaş grubumda 3 adet kız bulunuyor. Bazen kendimi onlar gibi hissediyorum. Birlikte kaş aldığımız bile oluyor. Öyle.
10 tane gibi az bir sayı olur mu? Hiç yoktan 50 farklı cinsiyet tanımı var. (Şaka değil) Her pipisi olan erkek olmuyor mesela. Dar görüşlülüğe gerek yok. Toplumsal baskılar sebebiyle kendini yansıtamamış milyonlar vardır. Günümüz çağında insanlar birazcık daha rahat ifade edebiliyor kendini ama hala bizlere etkisi yansımamış anlaşılan. Mesela bunun bir espri olduğunu düşünecek kadar düz bir canlı olmak da kötü bir şeydir. Toplumu tanıyın arkadaşlar. Ben kendi cinsimden hoşlanmayı düşünemem bile ama bu kimisi için gayet normal. Ayrıca bunlar dışında farklı cinsel yönelimler ve bakış açıları da var. Başkasının tercihi beni neden gersin ki.
Çevrenizde hiç mi kız olmadı? Şahsen arkadaş grubumda 3 adet kız bulunuyor. Bazen kendimi onlar gibi hissediyorum. Birlikte kaş aldığımız bile oluyor. Öyle.
Hocam okulda hiç kız yok (hocalar hariç ama bahsetmek istemiyorum), bazen okula giderken gördüğüm ve konuştuğum bir kız arkadaşım var, ben önünde gidiyorsam arkamdan koşuyor bana yetişmeye çalışıyor ama onun dışında hiç yok