- Katılım
- 24 Nisan 2020
- Mesajlar
- 2.707
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 5
Aslında konu dışıyla alakalı çünkü insanlar sıkılıyor. Hele R5 1600’ü 2600’e tercih edip 1600’ü azarlayan vardı ondan bahsetmiyorum bile.Bugün neden konuların çoğu, 'cinsiyet' ile ilgili?
Aslında konu dışıyla alakalı çünkü insanlar sıkılıyor. Hele R5 1600’ü 2600’e tercih edip 1600’ü azarlayan vardı ondan bahsetmiyorum bile.Bugün neden konuların çoğu, 'cinsiyet' ile ilgili?
Sen kuşsun, sayılmaz.Şaka mı yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben kızım. Hakkaten toplasak 10 tane kız etmez.![]()
Çevrenizde hiç mi kız olmadı? Şahsen arkadaş grubumda 3 adet kız bulunuyor. Bazen kendimi onlar gibi hissediyorum. Birlikte kaş aldığımız bile oluyor. Öyle.Bu sene dershaneye gideceğim 2 sene sonra üniversite inşaallah, yavaş yavaş alışacağız artık![]()
Paradoks boşluga düştüm hocam o ney öyle?Ben erkeksi kadının bayansı annesiyim. Hiç sormayın niye böyle olduğumu.
Ben erkeksi kadının bayansı annesiyim. Hiç sormayın niye böyle olduğumu.
10 tane gibi az bir sayı olur mu? Hiç yoktan 50 farklı cinsiyet tanımı var. (Şaka değil) Her pipisi olan erkek olmuyor mesela.Hocam öyle bir yazmışsınız ki, okuyan da 10 tane cinsiyet var sanacak.![]()
Hocam okulda hiç kız yok (hocalar hariç ama bahsetmek istemiyorum), bazen okula giderken gördüğüm ve konuştuğum bir kız arkadaşım var, ben önünde gidiyorsam arkamdan koşuyor bana yetişmeye çalışıyor ama onun dışında hiç yokÇevrenizde hiç mi kız olmadı? Şahsen arkadaş grubumda 3 adet kız bulunuyor. Bazen kendimi onlar gibi hissediyorum. Birlikte kaş aldığımız bile oluyor. Öyle.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.