Technopat Sosyal'de en çok kız mı var erkek mi?

Erkek misiniz kız mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    485
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben görmedim. Ama varsa dahi gerçekden kötü bakılıyor. Sanki kadın yapamazmış gibi. Bende karşıyım kadının liderlik gibi makamlarda oturtulmasına. Çünkü kadın hassas varlıkdır. Duyguları ve merhametleri daha çokdur kadınların erkeklere göre. Bu yüzden adalet konusunda erkeklerden daha aşağıdalar daha çok duyguları öne geçer kadınların.
Çok yanlış bence:( Ve üzücü biraz da.

Linç edeceğinizi biliyorum ama benim fikrim bu. Haklı kısımlar var hocam yazdıklarınızda lakin gerçekten o sizin dediğiniz yüksek makamlarda oturmak veya adalet dağıtmak. Ya da koca ülkeye koca orduya liderlik yapmak için bir kadın lider getirilmesi doğru değil benim fikrim. Dediğim gibi kadınlar hassas varlıklardır. Unutmayın her güçlü erkeğin de arkasında muhakkak bir kadın durur !

Bizim okuldaki kızlar da CMD'ye "color a" yazsan "Feyzbuk çalsana!" diyorlar. Kızların teknoloji ile neden az ilgilendiğini hala anlamış değilim.
:D :D Çok güldüm. Sağ olunuz. Bende anlamadım. Arasam, sorsam şimdi kız arkadaşıma neden teknoloji ile ilgilenmiyorsun diye. Kız arkadaşım şunu söyler: Kızlar teknoloji ile ilgilenmez. Kızlar alışveriş ve makyaj yapmayı sever. Sadece erkekler ilgilenir. Çok saçmaladın sen, kapat telefonu der. :D

Son düzenleme:
26 sayfa?
Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayın bu kadar sayfa ve mesaj yazılıp kilit yemeyen konuyu ilk kez görüyorum, konuyu dağıtmayın da kilit yemesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı