Technopat Sosyal'de eskisi kadar aktiflik yok

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Aktiflik çok düşmüş gibi hissediyorum. Eskiden insanlar elektronik cihaz önerisi veya herhangi bir sorun da insanlar anında yazardı artık 10 kişiyi bile zor görüyoruz. Örneğim açtığım telefon önerilerine hiç kimsenin yazmadığını bile gördüm.

Bunu sizde fark ettiniz mi yoksa normal hali mi?

Forumun yaş kitlesi iyice düşmeye başlayınca bazı kullanıcılar bu durumdan sıkılıp bıraktı veya başka foruma geçtiler. Ayrıca mavi foruma geçenler var ki maalesef Technopat iyice kötüye gidiyor. Mavi forum ile aynı aktifliğe sahip üstelik teknik konuda mavi forum daha önde. Technopat'ta 2 konu açmıştım. Birisinden acil olmasına rağmen bir tane bile cevap gelmedi. Diğerinde de 2-3 kişi yazdı o da çok eksik cevaplardı. Mavi forumda açtığım gibi 6-7 insan cevaplamaya başladı.

Forumun yaş kitlesi iyice düşmeye başlayınca bazı kullanıcılar bu durumdan sıkılıp bıraktı veya başka foruma geçtiler. Ayrıca mavi foruma geçenler var ki maalesef Technopat iyice kötüye gidiyor. Mavi forum ile aynı aktifliğe sahip üstelik teknik konuda mavi forum daha önde. Technopat'ta 2 konu açmıştım. Birisinden acil olmasına rağmen bir tane bile cevap gelmedi. Diğerinde de 2-3 kişi yazdı o da çok eksik cevaplardı. Mavi forumda açtığım gibi 6-7 insan cevaplamaya başladı.

Technopat'ın durumu kötüye gidiyor maalesef.

Aktiflik çok düşmüş gibi hissediyorum. Eskiden insanlar elektronik cihaz önerisi veya herhangi bir sorun da insanlar anında yazardı artık 10 kişiyi bile zor görüyoruz. Örneğim açtığım telefon önerilerine hiç kimsenin yazmadığını bile gördüm.

Bunu sizde fark ettiniz mi yoksa normal hali mi?
Okul açıldı başladı dersler. :)

Eski kullanıcılar yok ki. Eskiden bir konu üzerine güzelce tartışabiliyorduk. Şuan birisine dediğin yanlış desen, etmediği laf kalmıyor. Seni cahil ilan ediyor. Üstelik moderatörler haklı yorumları mesajları değil, aktifliği ve ya mesaj sayısı fazla olan kişiyi haklı bulup beni susturuyor. Geçen birisi S24 FE'nin ekranı 90Hz destekli yazmış, yanlış bilgi diye raporlayıp doğrusunu mesaj olarak yazdım. Mesajım silindi, ceza aldım, konuya mesaj yazmam yasaklandı, yanlış rapordan ihtar yedim. Arkadaş 2016'nın üyesiydi ve binlerce mesajı vardı. Bu forumda daha önce böyle birşey yaşadığım için eski hesabımı silmiştim. Şimdi geri açtım fakat aynı problemler devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı