Technopat Sosyal'de eskisi kadar aktiflik yok

Eski kullanıcılar yok ki. Eskiden bir konu üzerine güzelce tartışabiliyorduk. Şuan birisine dediğin yanlış desen, etmediği laf kalmıyor. Seni cahil ilan ediyor. Üstelik moderatörler haklı yorumları mesajları değil, aktifliği ve ya mesaj sayısı fazla olan kişiyi haklı bulup beni susturuyor. Geçen birisi S24 FE'nin ekranı 90Hz destekli yazmış, yanlış bilgi diye raporlayıp doğrusunu mesaj olarak yazdım. Mesajım silindi, ceza aldım, konuya mesaj yazmam yasaklandı, yanlış rapordan ihtar yedim. Arkadaş 2016'nın üyesiydi ve binlerce mesajı vardı. Bu forumda daha önce böyle birşey yaşadığım için eski hesabımı silmiştim. Şimdi geri açtım fakat aynı problemler devam ediyor.
Destekli demiş zaten. Yani ortada yanlış bilgilendirme yok. Artık forumda mesaj sayısının önemi kalmadı. Moderatörler bayağı bir arttı son zamanlarda bunlarla beraber çok beceriksiz moderatörler de olmaya başladı.

Destekli demiş zaten. Yani ortada yanlış bilgilendirme yok. Artık forumda mesaj sayısının önemi kalmadı. Moderatörler bayağı bir arttı son zamanlarda bunlarla beraber çok beceriksiz moderatörler de olmaya başladı.
Kral destekli dediğim, 90Hz ekranı var 120Hz desteği yok yazmış. Dediği tam olarak şöyleydi:
--Galaxy S23 120Hz, S24FE 90Hz ekran kullanıyor--
Mesaj sayısının önemi kalmadığı hakkında doğrusunuz. Herkes günde 50 tane mesaj yazıyor zaten. Moderatör sayısı hakkında bir bilgim yok fakat çok olması iyi olmaz.

Kral destekli dediğim, 90Hz ekranı var 120Hz desteği yok yazmış. Dediği tam olarak şöyleydi:
--Galaxy S23 120Hz, S24FE 90Hz ekran kullanıyor--
Mesaj sayısının önemi kalmadığı hakkında doğrusunuz. Herkes günde 50 tane mesaj yazıyor zaten. Moderatör sayısı hakkında bir bilgim yok fakat çok olması iyi olmaz.
Yapacağımız bir şey yok 3.5 senedir bu forumda aktif takılıyorum. Yakında alışırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı