Technopat Sosyal'de olmasını istediğiniz özellikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GIF kullanıcı fotoğrafı.
Ekleme yapmak istiyorum. :)

Çok dikkat dağıtıcı olabilir. Gelse bile en azından isteyene normal fotoğraf ya da Discord’da olduğu gibi gösterilmesi gereken bir özellik bence. Ayrıca sunucu ve tarayıcı kaynaklarını da sömürür.

Neden sürekli moderatörlerin açığını arıyorsunuz? Veya çamur atıyorsunuz? Tüm yönetim işini yapıyor zaten. Yok torpil, yok şu, yok bu. Adamlar işini yapıyor. Kimse ayrımcılık veya torpil yapmıyor. Siz artık moderatörlere çamur atma işini otomatiğe bağlamışsınız. Konu amacı özellik diyor. Kimisi video ekleme, GIF, tema demiş. Kimisi de hemen gelip yönetime çamur atmış, eleştirmiş. Vazgeçin bu huyunuzdan artık. Ortada torpil ve ayrımcılık yok. Aynı zamanda bu tarz konular son zamanlarda çoğaldı.

Torpil'e kanıt veremem. Sadece işini iyi yapmadığını düşündüğüm ve torpille geldiğini düşündüren kişiler var.

Neyi yakıştıramadınız?

Eleştiri yapmamı mı?
Eleştiri yapmazsak koyun oluruz ve olduğumuz yerde sayarız. Yabancıların dediği gibi, ''There is always room for improvement.''

"Torpille geldiğini düşündüğüm kişiler var." eleştiri değil, ithamdır. Bir ithamda bulunuyorsan, bunun için kanıtların olmalı. Bu dediğiniz çocuk oyuncağı değil. Eleştiri falan da değil. İstediğinizi söyleyip, sonra "eleştiri yapıyorum" deyip sıyrılamazsınız.

Ben çoğu moderatörden daha fazla zaman geçiriyorum ve gönüllü olarak moderatörlük yaptıklarını biliyorum. Ek olarak pek gönüllü sayılmaz, parayla çalışıyorlar.

Sembolik bir rakam ödense biler bir kişi buraya gönüllü ve istediği için zaman ayırıp, moderatör oluyor.

Sen daha fazla zaman geçiriyor olabilirsin, ancak emin ol kullanıcı olarak geçirdiğin zaman, moderatörken geçirdiğin zaman gibi değil.

Kapanmış konuları açmayın. Mikail Fidan gerekli ve gayet güzel bir cevap vermiş.
Lintos görsün diye paylaşmıştım o bağlantıyı, amacım eski defterleri açmak değildi yani. Her ne kadar attığım konu, türünün tek örneği olarak görülse de benzerleri daha önce yaşandı ve bunları eskiler biliyor zaten, tekrar gündeme getirip huzur kaçırmaya gerek yok.

"Torpille geldiğini düşündüğüm kişiler var." eleştiri değil, ithamdır. Bir ithamda bulunuyorsan, bunun için kanıtların olmalı. Bu dediğiniz çocuk oyuncağı değil.

Ben kesin bir isim vermedim, kesin de konuşmadım, şu anki kadro hakkında da konuşmuyorum. Ek olarak kesin olarak bu torpille geldi demedim. Kesin bir ithamda da bulunmadım.

Eleştiri falan da değil. İstediğinizi söyleyip, sonra "eleştiri yapıyorum" deyip sıyrılamazsınız.

Tamam, daha fazla konuşmak istemiyorum. Hiçbirimizin huzuru kaçmasın.

Ben kesin bir isim vermedim, kesin de konuşmadım, şu anki kadro hakkında da konuşmuyorum. Ek olarak kesin olarak bu torpille geldi demedim. Kesin bir ithamda da bulunmadım.

Tamam, daha fazla konuşmak istemiyorum. Hiçbirimizin huzuru kaçmasın.

Kesin olmadığınız bir konuda, torpil gibi bir mesele üzerine konuşmamalısınız o zaman. "İsim vermeyeyim, şimdikileri de kast etmemiş olayım (nasıl oluyorsa) ama istediğim şeyi söyleyeyim, istediğim ithamda bulunabileyim..." Bu doğru değil.

Kusura bakmayın, böyle bir şey ne forumumuzda ne de başka bir alanda kabul edilebilir değil. Hatta olur da, hayatının bir noktasında böyle arkasını dolduramadığın ithamlarla konuşursan, sonucu senin için iyi olmayabilir. İnsanlar bu nedenden dolayı birbirlerine dava açıyor.

Kesin olmadığınız bir konuda, torpil gibi bir mesele üzerine konuşmamalısınız o zaman. "İsim vermeyeyim, şimdikileri de kast etmemiş olayım (nasıl oluyorsa) ama istediğim şeyi söyleyeyim, istediğim ithamda bulunabileyim..." Bu doğru değil.

Kusura bakmayın, böyle bir şey ne forumumuzda ne de başka bir alanda kabul edilebilir değil. Hatta olur da, hayatının bir noktasında böyle arkasını dolduramadığın ithamlarla konuşursan, sonucu senin için iyi olmayabilir. İnsanlar bu nedenden dolayı birbirlerine dava açıyor.
Tamam, özür dilerim. Konuyu daha fazla uzatmayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı