Technopat Sosyal'de saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

marcspector9

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2016
Mesajlar
491
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
IT Specialist
Öncelikle tüm Sosyal'e merhaba. Bu konuyu ikinci kez açmakta bulunuyorum. Birinci kez paylaştım kimsenin işine gelmediği için kaldırılmış konu. Gerçekten açtığım konunun denetim süresinde iptal olunmasını kendime hakaret olarak algılıyorum. Ve her ne olursa olsun bu konunun sonuna kadar gideceğim. Ben burada günümün en az 1 saatini geçiriyorum. Amacım Sosyal'de yardım isteyen arkadaşlara olabildiği kadar doğru tavsiyeler sunmak. Artık Sosyal bazı haddini bilmezler yüzünden girilemez hale geliyor. Üye olduğum süreçte birkaç kez ceza alarak yetkilerim kısıtlanmıştır.(Türkçe kuralları) Buna eyvallah, hepimiz bu kurallara uymalıyız. Fakat dün yaşanan olayda benim ceza yememin sebebi nedir? Ben bu konuyu açmak için başka bir hesap açıp konuyu açabilirdim ama sabırlı davranıp bekledim. Biz bu forumda başkalarına yardım veya öneri yapmakta bulunuyoruz öyle değil mi? Peki neden bu kendini çokbilmiş sanan BERWAR isimli küçük üyemiz forumda Nvidia ürünlerini önerenleri hep azarlıyor, yargılıyor, sanki burada AMD velisi ve forum yetkilisi gibi davranıyor. Ve sosyalde tek akıllı olarak kendini sanıyor. Bir de üstüne kendi üslubu berbat olduğu halde bana "üslubuna dikkat et" söyleyip uyarıyor. Hele "Bunu kafana yaz" gibi laf atmaları falan. Bu neyin kafası arkadaş? Şimdiye kadar forumda hep AMD kavgasını yapan da bu sayın çokbilmiş küçük üyemizin ta kendisidir. Bir Allah'ın kulu GTX 1060 önerir önermez bu sayın çokbilmiş hemen konuya atlıyor, önereni yargılıyor ve ortalığı katıp karıştırıyor. Ve sonuçta ortada çıkan tartışma sonucu sayın çokbilmişin raporlaması nedeniyle başkaları ceza alıyor. Bu nasıl bir şey sayın yetkililer? Neden ben kendini çokbilmiş sanan bu küçük arkadaş tarafından raporlanıp ceza almalıyım? Üstüne kendi üslubu çok berbat. Şimdi size bir üye olarak soruyorum sayın yetkili arkadaşlar: Bu nasıl bir adil yönetim? Bana - "19 yaşın olmuş da adam olamamışsın" lafını söyleyen o küçük arkadaşın ta kendisidir, ama cezayı alan benim.. Ve bu sayın çokbilmiş forumda hayalet gibi dolaşarak böyle konuları hedefleyip hemen ortaya atlıyor. Bu vakaya kaç gündür tanık oluyorum ve birçok öneri konularında yaşanmış bir şey. Böyle yaparak insanları da forumdan tiksindiriyor. Şimdi yetkilileri bu konuya çağırıp bunun nasıl bir şey olduğunu çözmelerini istiyorum.

@THE_MILLER @Yusuf Ensar Ertan lütfen konuya ilgisiz davranmayın.
 
Son düzenleme:
İkiniz de gereksiz mesajlar yüzünden aynı gün ve aynı süreli ceza almışsınız.

Bu tür durumlarda mesajları ihbarlayın, kişisel polemiklere dönüştürmek kimseye fayda sağlamaz.
 
İkiniz de gereksiz mesajlar yüzünden aynı gün ve aynı süreli ceza almışsınız.

Bu tür durumlarda mesajları ihbarlayın, kişisel polemiklere dönüştürmek kimseye fayda sağlamaz.
Ama kalın harflerle yazdığıma dikkat yetirirseniz tam bir hadsizlik, saygısızlıktır. Ben neden böyle şeyler yüzünden sinir krizi geçirmeliyim? Yazdıklarım birebir aynısıyla olmuş şeyler. Ve sanıyorum ki hep de böyle devam edecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@THE_MILLER Bey merhabalar. Sizi görünce buraya bu meramımı yazmak zorunda kaldım. Buradaki konu başlığı ile meramımın bir ilgisi yok ama mecbur kaldım.

Bugün 20:47'de cezam sona erdi. Fakat avatarımı değiştiremiyorum. Konu Dışı'nda konu açacaktım ayrı bir tane. Fakat konu açma yetkim de reaktive edilmedi sanırım.

Sürmekte olan bir cezam da yok kontrol ettim.

Bir bakarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tüm foruma merhaba. Bu konuyu ikinci kez açmakta bulunuyorum. Birinci kez paylaştım kimsenin işine gelmediği için kaldırılmış konu. Gerçekten açtığım konunun denetim süresinde iptal olunmasını kendime hakaret olarak algılıyorum. Ve her ne olursa olsun bu konunun sonuna kadar gidicem. Ben bu forumda günümün en az 1 saatini geçiriyorum. Amacım sosyalde yardım isteyen arkadaşlara ola bildiği kadar doğru tavsiyeler sunmak. Artık sosyal bazı haddinibilmezler yüzünden girilemez hale geliyor. Bu forumda üye olduğum süreçte bir kaç kez ceza alarak yetkilerim kısıtlanmıştır.(Türkçe kuralları) Buna eyvallah hepimiz bu kurallara uymalıyız. Fakat dün yaşanan olayda benim ceza yememin sebebi nedir ? Ben bu konuyu açmak için başka bir hesap açıp konuyu açabilirdim ama sabırlı davranıp bekledim. Biz bu forumda başkalarına yardım ve ya öneri yapmakta bulunuyoruz öyle değil mi ? Peki neden bu kendini çokbilmiş sanan BERWAR isimli küçük üyemiz forumda Nvidia ürünlerini önerenleri hep azarlıyor, yargılıyor sanki burada AMD velisi ve forum yetkilisi gibi davranıyor. Ve sosyalde tek akıllı olarak kendini sanıyor. Bir de üstüne kendi üslubu berbat olduğu halde bana "üslubuna dikkat et" söyleyip uyarıyor. Hele "Bunu kafana yaz" gibi laf atmaları falan. Bu neyin kafası arkadaş ? Şimdiye kadar forumda hep AMD kavgasını yapan da bu sayın çokbilmiş küçük üyemizin ta kendisidir. Bir Allahın kulu GTX1060 önerir önermez bu sayın çokbilmiş hemen konuya atlıyor, önereni yargılıyor ve ortalığı katıp karıştırıyor. Ve sonuçta ortada çıkan tartışma sonucu sayın çokbilmişin raporlaması nedeniyle başkaları ceza alıyor. Bu nasıl bir şey sayın yetkililer ? Neden ben kendini çokbilmiş sanan bu küçük arkadaş tarafından raporlanıp ceza almalıyım ? Üstüne kendi üslubu çok berbat. Şimdi size bir üye olarak soruyorum sayın yetkili arakadaşlar: Bu nasıl bir adil yönetim ? Bana - "19 yaşın olmuş ta adam olamamışsın" lafını söyleyen o küçük arkadaşın ta kendisidir ama cezayı alan benim.. Ve bu sayın çokbilmiş forumda hayalet gibi dolaşarak böyle konuları hedefleyip hemen ortaya atlıyor. Bu vakaya kaç gündür tanık oluyorum ve bir çok öneri konularında yaşanmış bir şey. Böyle yaparak insanları da forumdan tiksindiriyor. Şimdi yetkilileri bu konuya sesleyip bunun nasıl bir şey olduğunu çözmelerini istiyorum.

@THE_MILLER @Yusuf Ensar Ertan lütfen konuya ilgisiz davranmayın.
@BERWAR beyi tanırım. O da, ben de, bilmeyen ve bilmediği halde artislik taslayıp sistem tavsiyeleri yapanlardan bıkmış durumdayız.

Bazen bu tür çıkışlar olabilir. Önemli olan bunun sürekli olmaması. Ama sosyalde kaldıkça öğrenilen en önemli şey ''sabır''.

İyi sosyaller. (y)
 
@BERWAR çok iyi bir insandır. Her halde hayatında bir sıkıntı oldu da biraz çıkışmış. Takmayın, önemli değil.
Hayatında sıkıntının benimle bir ilgisi yok ki. Her sıkıntısı olan böyle bir saygısızlık mı yapmalı tanımadığı birisine ?

@BERWAR beyi tanırım. O da, ben de, bilmeyen ve bilmediği halde artislik taslayıp sistem tavsiyeleri yapanlardan bıkmış durumdayız.

Bazen bu tür çıkışlar olabilir. Önemli olan bunun sürekli olmaması. Ama sosyalde kaldıkça öğrenilen en önemli şey ''sabır''.

İyi sosyaller. (y)
Afedersiniz ama anlamadım. İlk mesaj bana mı ait ?
 
Benden yaşça küçüksün saygısızlığın büyüğünü sen bana yaptın, kimseyle bir alıp veremediğim yok, beni forumda da tanıyan tanıyor, hangi kart fiyat-performans ürünüyse onu öneriyorum. Dün biraz sinirli olduğum doğru, sizle bir ilgisi yoktu. Senin fanboy lafın sinirlendirdi beni bu kadar, sana sadece GTX 1060 ile RX 470 modelinin aynı fiyatta olmadığını belirttim, tavsiye yaparken düzgün yap dedim sen hemen saldırıya geçtin maalesef. Bu konunda bile hala hakaret ediyorsun.
 
Son düzenleme:
Hayatında sıkıntının benimle bir ilgisi yok ki. Her sıkıntısı olan böyle bir saygısızlık mı yapmalı tanımadığı birisine ?


Afedersiniz ama anlamadım. İlk mesaj bana mı ait ?
Hayır, size ait değil. Ben sadece bu tür tiplerden rahatsız olduğunu söyledim.

Yanlış gitmiş sanırım, afedersiniz. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı