Technopat Sosyal'de saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden yaşça küçüksün saygısızlığın büyüğünü sen bana yaptın, kimseyle bir alıp veremediğim yok, beni forumda da tanıyan tanıyor, hangi kart fiyat-performans ürünüyse onu öneriyorum. Dün biraz sinirli olduğum doğru, sizle bir ilgisi yoktu. Senin fanboy lafın sinirlendirdi beni bu kadar, sana sadece GTX 1060 ile RX 470 modelinin aynı fiyatta olmadığını belirttim, tavsiye yaparken düzgün yap dedim sen hemen saldırıya geçtin maalesef. Bu konunda bile hala hakaret ediyorsun.
Bakın yanlış anlamayın ama kimseye hak verilmiyor ki, sinirli olduğu halde tanımadığı birisine hakaret etsin. Ha bir de profil resmime bakıp "fanboy" falan düşünmeyin. AMD`yı kötülemiyorum hiç bir yerde. Ama RX470 GTx1060`tan üstün denmesi doğru değil. Testler gözümüzün önünde.
 
Kimse RX 470, GTX 1060 kartından performanslıdır demiyor, böyle bir şey yok. O kartın rakibi RX 480'dir. RX 470 ile GTX 1060 aynı fiyat aralığında değil, arada çok fiyat farkı var.
Evet doğru. Ben Sosyalde hiç kimle küs kalmak, kalbini kırmak istemem. Bence konuyu uzatmayalım. @BERWAR efendim lütfen beni de hafızanızda kötü hatıralarla saklamayın :) Konu kilitlenebilir, hatta Sosyalde izi tozu bile kalmasın.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı