Technopat Sosyal'deki Fanboylar

8 Seneden beri Intel kullannıyorum forumlarda soranlara AMD'yı bilmiyorum Intel kullandım diyom şimdi fan boy muyum.
 
Bu gibi insanlar fanboy olmaktan çok orada burada duydukları kulaktan dolma bilgileri harmanlayıp fanboyluk yaptığını sananlar. Sorsan hiçbir bilgileri yoktur aslında. İnsanları da yanlış bilgilendirerek amaçlarına ulaşıyorlar.
 
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden diğer forumları eleştirdik, "Gamepower fanboy var, JD fanboy var, dandik bileşenler öneriliyor" dedik bazı forumlara fakat Technopat Sosyal'de de fanboy görmeye başladım bu aralar. Eskiden Intel fanboyları çok fazlaydı, "AMD ısınıyor, AMD trafo" diyenlerden geçilmiyordu. Fakat şimdi AMD'yi ölümüne savunan insanlar var. Mesela "4/8 işlemci alınmaz, i3 10100 yerine R5 1600AF al" diyenler, "Intel 14nm hala, AMD 7nm'ye inmiş Intel hala 14nm" diye dalga geçenler falan bir sürü fanboy türedi. Birçok bilgili üye de bunlara laf anlatacağım diye uğraşırken ban yedi. Yani gerçekten saçma sapan işler dönmeye başladı forumda.

Siz forumdaki fanboy kesim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla AMD, Intel falam bilmiyorumda ben Roman Reigns fanıyım hiç eleştiri görmedim. :D Konuya gelirsek bu kişiler heryerde var laf anlatabilecek kadar sabırlıyım diyorsan laf anlat değilim diyorsan geç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı