Her oyun destek konusunda konuyla alakasız olmasına rağmen "oyun orijinal mi?" diyen tayfa. Elimde olsa Allah'larına kavuşturasım geliyor.
Burada mısın @PhoenixTech . İfade yasağı yemediysen kızgın at. Burada olduğu anlayalım.
Neden sinir oldun? Neden kaçmasın? Senin gibi 7/24 forumda gezmek istemiyor belki?Sorununu çözüp kaçanlar. Söylerken bile sinir oldum.
Bir de senin gibi insanlar demek yanlış olmaz.Neden sinir oldun? Neden kaçmasın? Senin gibi 7/24 forumda gezmek istemiyor belki?
Neden sinir oldun? Neden kaçmasın? Senin gibi 7/24 forumda gezmek istemiyor belki?
Adama yazı yazıyoruz 10 saat sonra geldim, çözdüm diyor. Madem yanıtları denemeyeceksin, kendin çözeceksin niye konu açıyorsun?Her konuda tartışma çıkaran tipler de var.
Bunu genellikle yeni üyeler yapıyor, çoğu öneri konusunda dile getirdim, bu tarz durumların yaşanmaması için yeni üyelere ufak bir öneri tadında rehber hazırlanabilir diye ama pek dikkate alınmadı.Adama yazı yazıyoruz 10 saat sonra geldim, çözdüm diyor.
"Welcome to my world bro."Adama yazı yazıyoruz 10 saat sonra geldim, çözdüm diyor. Madem yanıtları denemeyeceksin, kendin çözeceksin niye konu açıyorsun?
Yoksunuz hocam.Ben var mıyım hocam listede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.