Technopat Sosyal'deki insan tipleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgisiz konu sahipleri bunlar yüzünden çözüm alamıyorum sonra modlar banlıyor raporladım şimdi gene çözüm yok sen gel o kadar yardım et 1 tane tik tuşuna tıklayınca ölüyorlar.

İnsanları sadece yazdığı mesajlardan yargılayabileceğini sanan mahlukatlar var mesela hatta ve hatta sadece bunun için konu açanlar içimizde...

Sorunun çözümünü bulup nasıl çözdüğünü açıklamayanlar.

Tek tek yazmak uzun sürer:
Egolu üyeler:
Her dediğini doğru sanan, her şeyi doğru bilen, her şeyi kendisi yapabildiğini söyleyen ve üyelere inandıran üye tipidir ve bu şekilde zaten olan egoları forum içerisinde coşar. Bu tarz üyelerin uzun zamandır üye olup bir de kendince yalakaları bulunuyorsa en tehlikesi denebilir. Uzak durmanızı öneririm çünkü bir tartışma olursa yalakaları ile uğraşmanız gerekecek.

Yalaka üyeler:
Sevildiği düşünen üyeleri orada burada söyleyip forumun kendisini seveceğini düşünen garip üyeler. Başka amaçları olmayıp o kişinin konularına gereksiz etiketler kullanır ve mesaj yazmasını beklerler.

Şu iki tespit bu aralar forumun özeti.

Ayrıca şu tiplerden de nefret ederim :
X lira arttırabilir iseniz, şu Y ürününü alın.

Ya bütçe belli belki zorlamak istemiyor.
Onlar doğru olanı yapıyor. Arttırabilirsen diyor. İlla arttır demiyor. Sinir eden tipler şunlar:
Onu alacağına şu kadar ekle bunu al. Şu kadar dediği de 1000TL. İnsanın hevesini kaçırmakta başka bir şey yapmıyor.

Onlar doğru olanı yapıyor. Arttırabilirsen diyor. İlla arttır demiyor. Sinir eden tipler şunlar:
Onu alacağına şu kadar ekle bunu al. Şu kadar dediği de 1000TL. İnsanın hevesini kaçırmakta başka bir şey yapmıyor.
Hocam kastettiğim : Abartı olarak %25 fazla fiyatlı ürünü sunuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı