Technopat Sosyal'e ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Not: Ödev hariç neredeyse soru çözmeyen ben %2'ye girdim.🤪

Ben sınava çalılma bahanesi ile derslerden kaçıp kütüphaneden kitap dızlıyordum hiçte kullanımamış kitapları dağıttım öyle. Bir de fen fullediydim ona rağmen 328 puan yaptım şaka bir yana bizim burada Anadolu lisesi sosyal bilimlerden daha fazla puan istiyor. 🤣 🤣
Sizde bakabilirsiniz geçen 2 sene önce 420 civarı puanla almıştı.

Konu dağıldı. Dersine odaklan. Son 3 ay kesinlikle ful yeni nesil soru çalış. Yeni nesile soruları çözerken yöntemleri de unutma.

Normal sorularla boşuna kafanızı yormayın full yeni nesil soru çözün 10 normal çözeceğinize kafa yorup 2 3 tane yeni nesil çözün çok daha faydalı olacaktır.

8.sınıf olduk, sınav senesi de olduğu için bırakmalıyım. Bana yardım eden herkese buradan teşekkür ediyorum. 1 yıl sonra görüşmek üzere🙂.
Ben de 12. sınıfım ve burayı bırakamıyorum. Yakında moderatörlerden 1 aylık ban istemeyi planlıyorum cidden.

Ben de 12. sınıfım ve burayı bırakamıyorum. Yakında moderatörlerden 1 aylık ban istemeyi planlıyorum cidden.

Bırakılmıyor nedense bir ara sıkılmıştım 1 hafta bırakabildim sonra tam gaz devam. İstemsizce açıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı