Eskiden Instagram'da takip ettiklerinin yaptığı şeyler de gözüküyordu ya hani. Yanına onu da getirelim. Üyeler hikaye de atabilsin. Profil fotosuna tıklayınca görebilelim falan. Olmaz mı?
Konuyla alakasız bir mesaj olmuş. Ne demek istediğinizi anlamadım fakat ben bunu kastetmedim. Zaten var olan bir işlevi yapmanın daha kolay hale getirilmesini tartışmaya sundum. Konuyu 2. kez okumanızı rica ediyorum.
Sıkıntı yok bende özür dilerim.Yok, okuyunca aklıma gelen şey bu oldu. Onun yanında bu tip şeyler de gelse fena olmazdı hani diye yazdım.
Instagram kullandınız mı daha önce? Panelde, kalp ikonuna tıkladığınızda takip ettiğiniz kişilerin neleri beğendiği falan gözüküyordu önceden. Şimdi sadece biri bizi etiketlerse ya da attığımız içeriği beğenirse, gözüküyor. O eski hali, istediğiniz önerinin biraz gelişmiş hali gibi. O yüzden yazmıştım. Kusura bakmayın, yanlış anlattım sanırım.
Neden kaldırdılar acaba, çabalarınız için teşekkürler.@Staj Yapan Donanımcı konum kaldırılmış, tekrar yazacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.