Technopat Sosyal'in Artıları ve Eksileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Discord'da vıp soru-cevap gibi hissediyolardır hocam.

XenForo, mobilde de çok güzel. Neden sevmiyorsunuz?
Masaüstünde daha kullanışlı hocam. Masaüstünden Technopat Sosyal'e giriş yapınca çıkmak dahi istemiyorum. Mobil web sitesi çok kullanışsız bana göre.

@AkuTank kardeşim açıkçası bilemiyorum da bir bilgi verilecekse her zaman için herkese açık olarak verilmesi tarafındayım. Sitede özel mesaj açık olsa emin ol ki forumda konu açan olmazdı. Bu sefer de forum amacından sapardı.

Size katılıyorum hocam ayrıca diğer konularda da yaptığınız yorumları her zaman beğenmişimdir.Eğitim konulu her başlıkta yardımcı oluyorsunuz.

@AkuTank mesela sitede özel mesaj ya da özel iletişim adresinin olduğunu varsayalım, verdiğim bilgilerden sadece birkaç kişi faydalanabilirdi. Herkesle tek tek ilgilenecek vaktim de açıkçası yok, bilgiler herkese açık olarak paylaşınca da herkes faydalanmış oluyor. Google'da aratınca en üstte çıkıyor zaten konular.

Hocam birde herkese ayrı laf anlatmak var.Bir konuyu sürekli olarak birilerine anlatmaktansa bir başlık altında tek seferde anlatıp herkese yardımcı omak daha mantıklı.

Banlama sisteminde itiraz sistemi gelse bari. Hatasız yere ban yediğim oldu 1-2 kere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…