Technopat Tavsiyesi Sistem Alınır Mı?

6500 TL'yi biraz geçti. RAM takviyesi sonradan yapabilirsiniz. Eğer yapamam derseniz ekran kartı olarak GTX 1660 Ti tercih edebilirsiniz.

Yani alinmayacak sistemler olsa sanirim öneri olarak oraya konulmazdi. Eksikleri yok demek degil tabii ki ama bence gönül rahatligi ile alinabilecek sistemler.
Orası öyle tabi de 6500 liradan bahsediyoruz. Kurduğum sistemi 4 5 sene değiştirmeyi düşünmüyorum. Gözden çıkardığım meblağ ile nasıl f/p sistemi kurarım diye araştırıyorum

Dosya Ekleri

• 4000-4500.png
    4000-4500.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 4500-5000.png
    4500-5000.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar B450 anakart ile ram MHZ arttırabilir.Onun için bence fazla MHZ değerli ram almaya gerek yok.
Not:Yanlışım varsa tatlı dille uyarabilirsiniz.

Arkadaşlar B450 anakart ile ram MHZ arttırabilir.Onun için bence fazla MHZ değerli ram almaya gerek yok.
Not:Yanlışım varsa tatlı dille uyarabilirsiniz.
3000MHz alıp, 3200MHz frekansa arttırılabilir.
Ekran kartları eklenecek sadece sanırım.
Evet hocam daha ucuza mal olması için ekran kartını ayrı ( başka ) bir siteden almalısınız. Sitenin linkini de bıraktım zaten.

Bu sistem içinde SSD kapasitesi arttırılabilir. Özellikle oyunları SSD üzerinde kuracaksan gerçekten kapasite can sıkıyor. Günümüzün oyunlarındaki boyut malumunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı