Technopat Türkçe katliamları

Adamlar yardımcı olmaya çalışıyor. Sen de gelip burada ifşalıyorsun. Sen de bu şekilde karakterine katliam uyguluyorsun.
Çok duyar kasıyorsun. Buradaki amaç insanların yaptığı hataları küçük olarak görebilmek ve birbirimize bir şeyleri öğretebilme fırsatını elde etmekti.
İnsanlar hata yapamaz mı? Yaptığı hataları böyle göstermen de ayrı rencide edici...
İnsanları yargılamadan önce kendi yaptığın anlatım bozukluklarına bak.
Öncelikle arkadaşlar benim anakartın ses giriş kısmı bozuk, ses vermiyor.
Güzel yerden yakalamışsın. Ama ne yazık ki istediğin tepkiyi veremeyeceğim. Çünkü benim amacım yine söylediğim gibi kavga çıkartmak veya umutsuzluk vermek değil. Bu konuyu kendi hatalarımın olduğunu bildiğim halde açtım.

party0003.gif

cz.PNG

Çok saçma bir konu için açmışsın konuyu. "Hatasız kul olmaz.". Yanlış yazabilir. Amaç burada insanların öğrenip olabildiğince düzgün Türkçe kullanması. Hataları yüzlerine vurmaya gerek yok.

Güzel yerden yakalamışsın. Ama ne yazık ki istediğin tepkiyi veremeyeceğim. Çünkü benim amacım yine söylediğim gibi kavga çıkartmak veya umutsuzluk vermek değil. Bu konuyu kendi hatalarımın olduğunu bildiğim halde açtım.
Senden bir tepki almak için yazmadım zaten bunları. Konuyu açma amacını söyler misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı