Technopat üyeleri ve yöneticilerine!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
127
Yer
ORDU
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mikrofon kalitesinden dolayı ses az çıkmış. Ses ayarlarınızı en yüksek seviyeye getirmenizi tavsiye ederim.

Kurallar diye diye yazı yazmaya korkar olduk. Ceza yerine ilk olarak uyarı yapılmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuralları okursanız hata yapmazsınız.
Kurallarda 2 adet hesap açmanın ,
Bu şekilde konular açmanın yasak olduğu yazıyor.
Yöneticiler ellerinden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyor fakat bir yere kadar yapabilirler. Günde sayamayacağınız kadar konu açılıyor.
 
Videoyu indirip VLC ile sesi %120 yaptım yine zor duydum be kardeşim. Yeni üye olduğun için garip gelebilir, zamanla hak verirsin sen de.
 
İlk açtığınız konuda yazım kurallarına hiç uymamışsınız ama yönetici arkadaşımız mesajınızı düzenleyip size ceza bile vermemiş. Sonra açtığınız 2. konu diğer konu altında olabilirdi. Hemen hemen aynı şeyden bahsetmişsiniz nasıl sorusunu sorarak. Diğerinde de yine kurallara uygun olmayarak noktalamadan sonra boşluk kullanmamışsınız. Çifte hesap açmışsınız.

Amaç burada sizi cezalandırmak değil yaptığınız hataları görüp kendinizi geliştirmeniz. Binlerce üye var, çoğu zaman özel mesaj ile uyarmama rağmen mesajı editlemeye bile üşenmekteler ve yine aynı şekilde kurallara uygun olmayan şekilde yazı yazmaktalar. Bu şekilde de görüntü kirliği oluşturmaktalar.
 
İlk iki konunuz içerik bakımından aynı zaten. İlk konunun cevabını ikinci konuda çok rahat alabilirsiniz. İkinci cezanıza gelirsek ikinci bir hesabı açmak daha büyük bir ceza sebebi. Üçüncü cezanızda ise mesajınızda nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmamışsınız. Bu sebeplerden ceza almışsınız.

Ayrıca biz zaten bahsettiğiniz ufak tefek yanlışlıkla yapılan hatalara göz yumuyoruz. Çoğu zaman fazlasına da göz yumuyoruz. Bu hatayı zaman zaman biz de yapabiliyoruz. Ayrıca videoda konularınızı gösterirken bile mesajlarınızda hatalar vardı. Yapılan binlerce hatayı bizler düzeltiyoruz. Empati kurarsanız ne demek istediğimizi daha kolay anlarsınız. İyi sosyaller... :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlık hali herkes hata yapabiliyor. Ben sadece olanları ve düşüncelerimi anlattım ve tabi fikrim şudur ki her hata ceza gerektirmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı