Technopat Üyeleri

teknokurt

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2018
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar merakımı mazur görün, sadece birkaç soru sormak istiyorum sakıncası yoksa.
1) Konulara bakınca PC bölümü dışında başka konularda fazla bir konulara hakim kişiler az gibi geldi bana, mesela telefon konusunda sitede kimin bilgisi sağlamdır, bu üyeler kimlerdir sizce?

2) Hep merak ederim yönetici ve moderatörler kendilerinden başka hangi üyelerin yorumlarını beğeniyor ya da hangi üyeleri bilgili görüyorlar?

3) Sitedeki en espirili üyeler kimler?

4) En sert üyeler kimler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1) Evet, ilgili alanı o yönde olduğu için özellikle ''Masaüstü Bilgisayarlar'' adlı kısım çok yoğun. Telefon konusunda şu günlerde @BERWAR gerçekten bilgili.
2) Ben beğenilere rastlıyorum ama moderatörler ve diğer üst düzey yetkililer sürekli meşgul olduklarından bu tip şeyler artık onları bunaltıyor diye düşünüyorum.
3) Pek çok isim var sayamicam ancak ''Konu Dışı'' bölümüne göz atabilirsiniz.
4) Sert üyeden daha çok ciddi üsluplu olan kişiler var. Yine isim vermeyeceğim, bu gibi kişiler genellikle sosyale emek vermiş ve artık bilmeden konuşan veletlerden sıkılmış durumdalar. Onun dışında böyle bir duruma rastlamadım.
 
1-) Evet, buradakiler genelde PC bölümlerine hakim genelde. Ancak telefon denince akla @BERWAR geliyor. Ama buradaki çoğu üye (ben dahil) telefon ile ilgili giriş bilgilerine hakim. Zaten telefon konuları yorumsuz kalmıyor.

2-) Cevap basit. Normal üyeler gibi beğendiği ya da yararlı gördüğü yorumları yetkililer de beğenir. Çok tuhaf bir durum değil. Hiç görmediyseniz örnek gösterebilirim.

Bazı insanları bazı insanlardan daha bilgili görebilirler. Bunu normal üyeler de fark eder zaten. Yönetime özgü bir şey değil.

3-) Çok tatlı üyeler var, ama isim vermeye pek gerek yok.

4-) Bazı insanlar o kadar insanın canına tak eder ki, melek gibi adamı aniden Hulk'a döndürebilir. Bunu bizzat ben yaşadım. Ekstra şu üye sert demek hoş olmaz.
 
Ben de yazayım madem merak etmişsin.

1) @SypeR @Asım Demir @FurkanEmir41 @Barış Tolon
2) Bu soruyu yetkilileri ilgilendiren bir soru.
3) @BilgisayarKurdu
4) Adını direkt verebileceğim bir üye yok, burada ne kadar sakin olsan da yeri geldiğinde özellikle bilip bilmeden konuşan veletler ve fanboylardan dolayı insan ister istemez sinirlenebiliyor.

PC bölümüne daha çok ilgi olduğu için diğer bölümler bir nebze geride kalabiliyor, diğer bölümlere de kullanıcılar yardım etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
 
1) Pek çok kişi telefon konusunda iyi bilgiye sahip zaten.
2) Kim olduğundan emin değilim ama ben olmadığımdan eminim.
3) Espriyi bilmem ama en neşelisi @Neşeli Enginar.
4) Recep Bey bugün biraz agresif gözüküyorsunuz
Bundan ayrı olarak bu konuda bile onlarca uygunsuz üslup cezası olan arkadaşlar var. :rolleyes::D
Ancak kimse gereksiz yere sert çıkmaz. Genel olarak yanlış bilgi veren ve saçmalayanlara sabrımız kalmıyor artık.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı