Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhabalar, Öncelikle custom sıvı soğutma konusunda bana verdiği öneri, fikir, zaman ve desteği için @er36po 'ya teşekkür ediyorum. Uzun zamandır böyle bir sıvı soğutma sistemi kurmayı planlıyordum ve sonunda parçaları toplayabildim. Elimden geldiğince fotoğraf ile sizlerle paylaşmak...
Merhaba Arkadaşlar, burada sizler'le Sıvı soğutmalı ''2X GTX Titan SLI'' Sistem performansı + sıcaklık değerlerini paylaşacağım... Umarım beğenir ve güzel yorumlarınızı eksik etmezsiniz.:) Sistem: ThermalTake: Level 10 GT inspiration. Aero: Strike-X 1100 Watt. Asus: Rampage IV Black Editin...
Merhaba. Diğer konu hem çok uzadı hem de daha fazla güncelleme alamadığından, sistemin bitmiş halini bu konuda paylaşıyorum. Olumlu / olumsuz yorumlarınız benim için önemlidir. :) Ana Sistem: Rampage IV Black Etition Intel i7 4930K GSkill TridentX CL 10 16 GB 2 x GTX Titan SLI Samsung 850 Pro...