Technopat Üyelerinin Cinebench R20 Test Sonuçları

Artık eskimiş olan önceki "Cinebench R15" konusunun yerine Cinebench R20 konusunu açmanın daha iyi olacağını fark ettim. Önceki konudaki gibi bu konu altında işlemcinizi, işlemcinin çalışma frekansını ve belleklerinizi yazıp görselleri eklerseniz yeni sistem için karar verme aşamasındaki kişilere ve meraklılara faydalı olacaktır. Konu sahibi olarak ilk ben başlıyorum:

İşlemci, Intel Core i9 9900K, çalışma frekansı 5.0 GHz ve bellekler DDR4-3200 MHz CL16.

Ücretsiz Cinebench R20 indirme linki: Cinebench Al - Microsoft Store tr-TR

Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Çok şanslıyım dostum lanet olsun. :D Elimdeki işlemci ve anakart tam OC için biçilmiş kaftan eğer soğutucuya 2. fanı eklersem 4.2GHz denicem.
O biraz sıkar bence de iyi şanslar sana 🙂 Bakalım benimki de stabil oldu sanırsam. Genelde 1.406V'da dolaşıyor. Maks. 1.45V görmüş.

O biraz sıkar bence de iyi şanslar sana 🙂 Bakalım benimki de stabil oldu sanırsam. Genelde 1.406V'da dolaşıyor. Maks. 1.45V görmüş.
4.1GHz'e ulaştım 1.375 LLC Auto, PowerNow ve C-State kapalı stresste aktif olarak bütün çekirdekler 4.1'de idi ama 15DK'da 94C fırlamış ve sonuç olarak kapattı kendini.

Şaka gibi. Power Phase extreme'de, LLC high'da ve VRM Frequancy 300'de zar zor stabil oldu. 0.143V offsetde. Stress testinde en fazla 1.45V en az 1.390V gördüm.
Şuanki asıl şakayı söylüyorum güncel olarak 3.9GHz 1.305V LCC Level 3 ve aynı şekil C-State, PowerNow kapalı sonuç stabil. :D Güç tüketim değeri ile 4GHz arasındaki performans farkını kıyaslayınca 3.9'da kullanmak daha mantıklı şahsen.
414219

414225

Son düzenleme:
İntel Xeon E5-2690 (Stok Hız) - 2*16GB DDR3 1866Mhz Samsung RamEki Görüntüle 380115 ECC
Dostum ben de E5 Xeon sistem dizmek istiyorum. Benchmark skorun f/p gibi gözüküyor fakat E5 2689 ile 2690 arasında Aliexpress üzerinde 400 lira civarında fiyat farkı var. Videolara baktığımda ise oyunlarda hiç bir fark göremedim. Xeon E5 2689 u önerir misin. Performanstan memnun musun ? Ekran kartlarında darboğaz yapıyor mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı