Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam nasıl kaçılıyor? Başka bir forum için lazım.

Benıde çıkar oradan. Tek hesabım bu. Diğeri banlandı sonsuz.

Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya

Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya
@Megaton Kullanıcı adı kısmını değiştiriyorsun alıntıladıktan sonra.

Hocam nasıl kaçılıyor? Başka bir forum için lazım.
O kadarını söylemem ama sadece IP bazlı değil onu söyleyebilirim.

@efedesu O kadar şeye ne gerek var? Yakalanmamak için çok basit 2 ayrıntı var sadece, VPN ve Tor demişsin bir de. Hiç yan hesabım yok bu arada, 6.5 yılda bu kadar az mesaj yazmışken (1000 tanesi son 3 ayda) diğer hesapla uğraşacak vaktim hiç olmadı.

Son düzenleme:
Bazı yerlerdeki fevri çıkışlarını ve keskin cümlelerini tasvip etmemekle beraber genel olarak haksız bulmuyorum. Cübbelilerin, sarıklıların ülkeye ne yaptığı belli. Kesinlikle sessiz kalınmaması gereken bir konu zira sessiz kaldıkça daha da üstümüze çıkıyorlar. O bir yana, konuya atılan ekran görüntülerinden hiçbirinde kuralların çiğnendiğini görmüyorum (ki profil mesajları hangi kurallara uymak zorunda, onu da konuşmak lazım). Niye bu kadar içerlediniz?

Herkes de "Şöyle bir konu açılsa da direkt bandwagona atlasam." kafasına bekliyormuş sanki. Jahrein konusunun açılmadığı mı kalmış, başka bir platformda yazıklarının atılmadığı mı...

Bir de bazı üyelerde Sosyal'in (veya başka herhangi bir forumun) demokratik bir yer olduğu ve o şekilde yönetilmesi gerektiği düşüncesi var, öyle bir şey yok. Site sahiplerinin insiyatifine kalmış bir şey. İsterlerse diktatör gibi yönetirler, isterlerse liberal gibi. Yönetilme şeklini onlarca eleştirinin ardından hâlâ beğenmiyorsanız yapabileceğiniz tek şey foruma girmemek.

Son düzenleme:
Etinden korkanın kemiğini.

Recep Baltaş nazi de olsa, homofobik de olsa, islamofobik de olsa, şeriatçı da olsa bu benim için önemli değil. Ben kendisinin teknoloji hakkında yazılarını ve platformunu beğeniyorum.

Kimseyi hedef almadan söylüyorum yanlış anlaşılmasın, islamofobinin dibine vurup homofobinin karşısında durmak ikiyüzlülüktür. Siz bugün bir inancı, ırkı, tercihi, cinsiyeti, siyasi görüşü vb. genelleyerek hedef alırsanız, onlar da aynısını size yaptığında "bunu neden yapıyorsun" deme hakkınız olmaz.

valla orda tarık yazıyor ama bende yeni gordum yazdğımı kafamda deli sorular anlamadım banada bildirim geldi alntı yapıldı mesajınızdan diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…