Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim dikkat çektiğim konu ayrı, şüpheli çift hesaplarla bu işe girişmeyip kendi hesaplarınızla yorum yazmanız. Bakın ben ya da @Jira asıl hesaplarımızla yönetimin yaptıklarını eleştiriyoruz, siz de benzerini yapın bir zahmet.
Benden alıntı yapmışsın ama bana yazmadın muhtemelen. Zaten ben çift hesap kullanmıyorum. Dedikleriniz doğru.

Korkmayın arkadaşlar. Silinse önce benim hesabim silindirdi. Yönetim kadrosundan münakaşaya girmediğim bir insanoğlu kalmadı. :D

(Akşama banlanir.) :D

Yapım gereği adaletsizliğe ve haksizliga boyun eğmem ben. Bu yuzden düşmanım çoktur, sisteme boyun egsek sevenimiz daha çok olur.

Recep Baltaş'ın dediklerine katılıyorum ama saygı çerçevesinde değil yorumları. Ama onun seslendiği kişiler de pek saygı hak etmiyor gibi :) Saygı kazanılan bir şey sonuçta.

Ben sana diyorum ki kanıtla çift hesap olduğumu. Oradan iftira atma.
15-16 hesaptan 11 tanesine iftirayı attım gitti, 11 hesabın bir kısmının çift olduğu belli. Sen öyle değilsen de senin hakkını yemişim demektir, özür dileyeyim. Hadi senin için 15-16 hesaptan 10 tanesi diyeyim, seni çıkarayım. Diğer hesapların içinde çift hesaplar var, daha önce hiçbir konuda bu kadar 2019-2020 hesabı denk gelmedi de bu konuda mı denk geldi? Diyorum ki ben ve @Jira kaç yıllık hesaplarla yönetimi eleştirme işini yapıyoruz, aranızdan çift olanlar da bir zahmet cesur olsunlar da kendi asıl hesaplarını kullansınlar. Korkak gibi başka kullanıcı adı ya da hesapların arkasından yapılan linç girişimine saygı duymuyorum, onlardan değilsen de ne güzel işte. Demek ki hedefimdekilerden biri değilmişsin.

Benden alıntı yapmışsın ama bana yazmadın muhtemelen. Zaten ben çift hesap kullanmıyorum. Dedikleriniz doğru.
Yok senin çift hesap olmadığını biliyorum. O kısım genele söylendi, senden alıntıladığım kısmın cevabı ilk yazdığım yerde.

Anlık.
20200619_133945.jpg

Adam geçmiş bir nickname'in arkasına, kendi kimliği ile hür düşüncelerini ifade eden, bu cesareti gösterebilen bir adamı, bazıları birkaç farklı hesaptan olmak üzere kendince eleştirmeye çalışıyor. Yok birinin karısına omurgasız demiş, yok islama şunu demiş, yok ona bunu demiş yok şuna bunu demiş. Ne dediyse demiş kardeşim, birinin karısına omurgasız dediyse bunun cezasını idari makamlar keser. Sanki sizler sokakta veya ekranda gördüğü her kadını muazzam destekleyen, her koşul ve şartta saygı duyan insanlarsınız, sanki sizin gördüğünüzde küfür ettiğiniz, laf söylediğiniz kadın yok, hakikaten komik ve samimiyetsizsiniz.

Forumda belli kurallar var, Recep bu kurallara uygun olmayan mesajlar, yanıtlar vermiş olabilir. Dersin ki şu kural var bu mesaj şu kurala aykırı ve geçersin. Siz kurallardan ziyade adamın fikirlerini tartışıyorsunuz burada.

Adam hayatında tek sayfa Kur'an-ı Kerim okumamıştır, gelir burada islamı savunur. Her namazda ettiği duaların Türkçe karşılığını bile bilmez, yani ne dua ettiğini Allah'tan ne dilediğini bilmez ama löm löm atarlanır. Tek tarihi belge incelemez, ondan bundan duyduklarıyla cumhuriyeti yerin dibine sokar yada tam tersi cahil cahil över. Büyük çoğunluğunuz boş konuşmuşsunuz saçmalamışsınız.

Kuralları ve kuralların kişilere göre işleyişini tartışmak yerine herhangi bir insanın şahsi fikirlerini tartışmaya başlamışsınız. Sırf bu yaklaşımınız yüzünden tüm detaylara cevap vermek gerekiyor ve bu durum bu konuyu içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.

Ha bu arada benim kadar da eleştiren yoktur. :D

Adam direk yazmış bir şey diyemeyiz eğer varsa çift hesap yazıklar olsun nerede erkeklik değil mi?

Korkmayın arkadaşlar. Silinse önce benim hesabim silindirdi. Yönetim kadrosundan münakaşaya girmediğim bir insanoğlu kalmadı. :D

Hocam sizi cesaretinizden ötürü tebrik ederim örnek alınacak adamsınız vesselam.
1592564260254.png

Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya🤣

Adam geçmiş bir nickname'in arkasına, kendi kimliği ile hür düşüncelerini ifade eden, bu cesareti gösterebilen bir adamı, bazıları birkaç farklı hesaptan olmak üzere kendince eleştirmeye çalışıyor.
Asıl hesaplarla ya da gerçek adlarıyla bunu yapsalar sesim çıkmaz, konunun haklı olduğunu söyleyip ben de yorum yaparım. Çok fazla şüpheli hesap var ve çift hesap tespit sisteminden kaçmak çok kolay. Bu belirlediğim kişilerin bir kısmının sahte hesap olduğunu düşünüyorum, gerçekten çift hesapla bunu yapanların (bazılarının) korkak olduğunu söylüyorum. Karşı oldukları bir şey varsa gerçek hesaplarla gelsinler, destekleyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı