Hesabı eski olanlar banlanmaktan korkuyor olabilir mi?
İnan zerre umurumda olmaz.
Hesabı eski olanlar banlanmaktan korkuyor olabilir mi?
Hocam nasıl kaçılıyor?Asıl hesaplarla ya da gerçek adlarıyla bunu yapsalar sesim çıkmaz, konunun haklı olduğunu söyleyip ben de yorum yaparım. Çok fazla şüpheli hesap var ve çift hesap tespit sisteminden kaçmak çok kolay. Bu belirlediğim kişilerin bir kısmının sahte hesap olduğunu düşünüyorum, gerçekten çift hesapla bunu yapanların (bazılarının) korkak olduğunu söylüyorum. Karşı oldukları bir şey varsa gerçek hesaplarla gelsinler, destekleyelim.
Benıde çıkar oradan. Tek hesabım bu. Diğeri banlandı sonsuz.Asıl hesaplarla ya da gerçek adlarıyla bunu yapsalar sesim çıkmaz, konunun haklı olduğunu söyleyip ben de yorum yaparım. Çok fazla şüpheli hesap var ve çift hesap tespit sisteminden kaçmak çok kolay. Bu belirlediğim kişilerin bir kısmının sahte hesap olduğunu düşünüyorum, gerçekten çift hesapla bunu yapanların (bazılarının) korkak olduğunu söylüyorum. Karşı oldukları bir şey varsa gerçek hesaplarla gelsinler, destekleyelim.
Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya![]()
@Megaton Kullanıcı adı kısmını değiştiriyorsun alıntıladıktan sonra.Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya![]()
O kadarını söylemem ama sadece IP bazlı değil onu söyleyebilirim.Hocam nasıl kaçılıyor?Başka bir forum için lazım.
@Megaton Kullanıcı adı kısmını değiştiriyorsun alıntıladıktan sonra.
Asıl hesaplarla ya da gerçek adlarıyla bunu yapsalar sesim çıkmaz, konunun haklı olduğunu söyleyip ben de yorum yaparım. Çok fazla şüpheli hesap var ve çift hesap tespit sisteminden kaçmak çok kolay. Bu belirlediğim kişilerin bir kısmının sahte hesap olduğunu düşünüyorum, gerçekten çift hesapla bunu yapanların (bazılarının) korkak olduğunu söylüyorum. Karşı oldukları bir şey varsa gerçek hesaplarla gelsinler, destekleyelim.
valla orda tarık yazıyor ama bende yeni gordum yazdğımı kafamda deli sorular anlamadım banada bildirim geldi alntı yapıldı mesajınızdan diyeAdam direk yazmış bir şey diyemeyiz eğer varsa çift hesap yazıklar olsun nerede erkeklik değil mi?
Hocam sizi cesaretinizden ötürü tebrik ederim örnek alınacak adamsınız vesselam.
Eki Görüntüle 595565
Aynı mesajı başkası mı yazmış yoksa ne oldu birisi beni aydınlatsın ya![]()
Vallahi orada tarık yazıyor ama bende yeni gördüm yazdığımı kafamda deli sorular anlamadım bana da bildirim geldi alıntı yapıldı mesajınızdan diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.