Technopat ve Technopat hakkında yalan konuşanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mikail bey benim arkadaşım değil maalesef, hatta bu forumda en az denk geldiğim, neredeyse hiç sohbetimin olmadığı birisi, kendisinden çok fazla Türkçe kuralları ile alakalı da ceza yedim hatta, bazı konularda belki ufak çaplı anlaşamadığımız durumlar da olmuştur, onun üslubu size göre yanlış olabilir, fakat 7 yıl önceki mağara mesajı çıkarıp adamı linç etmeniz de ne demek oluyor? Siz neden 7 yıl önceki konu sahibini bu kadar savunuyorsunuz? Arkadaşınız falan her halde!
Yaptığı insanların şaşırmasına sebep olmuş ve sormuşlar bu kadar basit.

Mantıklı işler veya yorumlar yaparsanız kimse size gelip kaba davranmaz. Burası bir forum, herkes önerisini yapar, düşüncesini söyler ve biter. Kimse size cevap vermek zorunda değil. Siz de kimseye cevap vermek zorunda değilsiniz.

Üstünüze düşeni yaparsınız ve olay biter.

1. konu haklı ama 2 ve 3'e katılmıyorum. 3. konuda Recep Bey'in tavrı hiç hoş değil. 2. konuda da Mikail Bey'in...
Bence ikinci konuda Mikail Bey pek büyük bir şey dememiş. Ama üçüncü konuda Recep Baltaş'ın tavrı dediğiniz gibi. Birinci konuya yorum bile yapmıyorum.
Düzenleme: İkinci konu için fikrimi değiştirebilirim.

Recep Baltaş olayını tam anlamadım. Biri üstün körü anlatabilir mi?

Tam hatırlamıyorum ama, sanırım 2012 yılında açılan bir konu içinde dolandırıcılık olmuş. 2014'te Recep Baltaş konuya el atmış. Konuyu bulabilirsem atarım.

Konu Recep Baltaş ile direkt alakalı değil. Olay yanlış hatırlamıyorsam Donanımhaber'de oluyor ve Recep Baltaş bunu yorumlayarak konu açıyor. Mağdur olan elemanla alay etti diye Ekşi Sözlük'te başlığını açmışlar durum bu.

2011 yılında birisi PC toplatmak için Hollanda'daki birisine dönemin parasıyla $5000 gönderiyor eleman bunu oyalıyor, tester işlemcili sakat bir sistem topluyor paranın çoğunu iç etmek için vb. bir olaylar olmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı