Technopat yazılımcıları hangi alana yöneldi ve memnun mu?

Henüz 'iş' olarak hangi tarafa yoneleceğimi bilmesem de en çok masaüstü yazılım yapmaya yoğunlaşıyorum.

Henüz 'iş' olarak hangi tarafa yoneleceğimi bilmesem de en çok masaüstü yazılım yapmaya yoğunlaşıyorum.

Peki bir hedefiniz var mı? Yani masaüstünde böyle böyle bir uygulama yapacağım gibisinden.

Üst düzey bir yazılımcı değilim, hatta yazılımcı demek de doğru olmaz bana lakin yine de hangi alana yöneldiğimi söylemek isterim. Oyun programlama.

Size de aynı soruyu sorayım hocam. :)

Öğrenciyim ve hangi alana yönelsem karar veremiyorum. Backend, frontend, oyun sektörü, yapay zeka, veri analizi, android, iOS bir sürü şey var ve karar veremedim bir türlü. Şu ana kadar sadece ufak bir oyun programlama tecrübem oldu Unreal Engine 4 ile.

6 aydır Frontend Developer olarak çalışıyorum. Çok memnumum ama 1 sene sonunda IOS ya da full stack olarak alan değiştirmeyi düşünüyorum.

Size de aynı soruyu sorayım hocam. :)
Lise öğrencisiyim hocam pek marifetim yok okuduğum bölüm bilişim olduğu için direkt oyun sektörüne yönelmek istedim. Okulda küçük bir ekip kurduk oyun geliştirdik tabiri caizse berbat bir iş çıkardık ve yayınladık Play Storeye. Şuan da fikir arayışındayız.

Unity 2D Game Developer. Yakın zamanda 3D kısma giriş yapmam gerektiğini fark ettim. Fikirlerim var seneye başlamayı planladığım fikirler. Onun dışında yazın freelance çalışmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı