Yazılım alanında çalışanlar şu an da alanınızdan memnun musunuz? Neler yapıyorsunuz? Tam olarak hangi alanı seçtiniz? 
Üst düzey bir yazılımcı değilim, hatta yazılımcı demek de doğru olmaz bana lakin yine de hangi alana yöneldiğimi söylemek isterim. Oyun Programlama.Yazılım alanında çalışanlar şu an da alanınızdan memnun musunuz? Neler yapıyorsunuz? Tam olarak hangi alanı seçtiniz?![]()
Henüz 'iş' olarak hangi tarafa yoneleceğimi bilmesem de en çok masaüstü yazılım yapmaya yoğunlaşıyorum.
Üst düzey bir yazılımcı değilim, hatta yazılımcı demek de doğru olmaz bana lakin yine de hangi alana yöneldiğimi söylemek isterim. Oyun programlama.
Emülatör yapmak. İleri düzey C++ ve tersine mühendislik bilgisi gerektiği için şu an yapamıyorum ancak bir gün yapmak hayalim.Peki bir hedefiniz var mı? Yani masaüstünde böyle böyle bir uygulama yapacağım gibisinden.
Lise öğrencisiyim hocam pek marifetim yok okuduğum bölüm bilişim olduğu için direkt oyun sektörüne yönelmek istedim. Okulda küçük bir ekip kurduk oyun geliştirdik tabiri caizse berbat bir iş çıkardık ve yayınladık Play Storeye. Şuan da fikir arayışındayız.Size de aynı soruyu sorayım hocam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.