Güzel bir özellik, geliştirilirse güzel olur ama gelişmiyor ki hiç. Yanında Microsoft editör kullanıyorum, o daha iyi düzeltiyor.


Kesinlikle çok faydalı. Şahsen kullanmıyorum ama başka bir yerde böyle bir hizmet görülebileceğini düşünmüyorum. Fakat bunu bile kullanmayıp sonra niye uyarı aldım diyenler var.

Ben kullandığım halde ban yiyorum. Çok gelişmiş yazım denetlemesi sona soru işareti koymadığından 2-3 kere ban yemiştim. Diğerlerini saymıyorum bile. Liste olarak bir şey yazıyorum, bazı yerlere nokta koymuyor vb.
 
Sitenin oto düzeltmesi yanlış düzelttiği için 3 gün ban yemiştim.
Yanlış. Yazım hatasından dolayı yediğiniz hiçbir uyarı 3 günlük değil.

Bir kere ”gör” kelimesini “g*t” olarak değiştirmişti, o gün bu gündür kullanmıyorum.
Şu an böyle bir durum yok, açıkçası olduğunu da hatırlamıyorum. Böyle bir durumda yandaki yıldız işaretinden geri bildirim gönderebilirsiniz.

...ama gelişmiyor ki hiç.
Bu da yanlış. Arka planını bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorum yapmayın. Her gün, istisnasız bir şekilde gelişiyor.

Çok gelişmiş yazım denetlemesi sona soru işareti koymadığından 2-3 kere ban yemiştim.
Soru işareti koyulması gerektiğini biliyorsanız siz koyabilirsiniz. Yapay zeka değil bu, belli yanlışları doğru karşılıklarıyla değiştiren bir algoritma. Birden fazla cümlenin tek cümle gibi yazıldığı durumları da düzeltmiyor. Çünkü dediğim gibi. Algoritma, yapay zeka değil.
 
Bu da yanlış. Arka planını bilmediğiniz şeyler hakkında kesin yorum yapmayın. Her gün, istisnasız bir şekilde gelişiyor.

O zaman çok yavaş gelişiyor.

Soru işareti koyulması gerektiğini biliyorsanız siz koyabilirsiniz.

Cezayı aldıktan sonra fark ettim, o zaman nasıl düzeltebilirim acaba?

Mesela şu an az önce moderatörün (Bora Dere) önünde cümlenin sonuna nokta koymadı, ben şimdi buna ne diyeyim?
 

Geri
Yukarı