Virgüle bile ceza veren moderatörler varken, sadece nokta koyması beni delirten belalı sistem.

İnadına kullanmıyorum.

Yeri geldi mi soru işareti bile koyuyor. :)

Üyelerin kaçırdığı şey şu ki yazım denetimi bir yapay zeka değil, bir algoritma. Yani yazım denetimine ne verirseniz onu alırsınız.

Yazım denetiminin doğru çalışması için noktalama işaretlerinin üyeler tarafından konulması gerekiyor, sistemin çalışma şekli bu çünkü.

  • Yazım denetimi öncesi:
    geçenlerde biri bende sorun yok diyodu ,sonrasında hiç sorun yaşamadım diyodu . bendede herhangi bi sorun yoktu fakat sonraki gün kullanılabilir ram miktarında bi düşüş oldu . bu sorunun çözümü nedir
  • Yazım denetimi sonrası:
    Geçenlerde biri bende sorun yok diyordu, sonrasında hiç sorun yaşamadım diyordu. Bende de herhangi bir sorun yoktu fakat sonraki gün kullanılabilir RAM miktarında bir düşüş oldu. Bu sorunun çözümü nedir?
 
Mükemmel bir özellik. Bir aralar daha Technopat'ı yeni öğrenmiştim ve o zamanlar o özelliği çok kullanmıştım. Arada bir hata yapıyordu tabii ama yine de pek bir engel değil kullanmaya. Şahsen ben artık pek gerek duymuyorum.

"Şahsen ben artık pek gerek duymuyorum" Evet bunu dedim ve yanlış yazmışım. :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi çalışmıyor. Bazen basıyorum olmuyor ve sadece belli başlı şeyleri düzenliyor, tam bir denetim yapmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@cxnnorx, bunun hakkında bir yönetici sadece yardımcı araçtır diye açıklama yaptığını hatırlıyorum. Onun dışında bu kısımdan fikirlerinizi, hataları belirtebilirsiniz. Geri dönüş sağlanıyor zaten, kendi adıma konuşayım. Birçok sefer kullandım ve dönüş de yapıldı.

1634456990183.png
 
1-2 aydır forumdayım. O gün okulda yazım kuralları ve noktalama işaretlerini tekrar ettik ve bir test dağıttı. Eskiden nefret ederdim fakat forumda seve yazdığım için zamanla da kurallara uymayı öğrenmiş oldum. Belki de hiçbir zaman Türkçeyi sevmeyecektim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı